Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Fennállása 30. évfordulója alkalmából virtuális ünnepi koncerteket ad az AMORPHIS - itt egy kis ízelítő!


2020-06-03

Az Amorphis az idei évre beütemezett egy nagyszabású ünnepi turnét, de a globális járvány közbeszólt...

Lévén az Amorphis idén ünnepi megalakulásának 30. évfordulóját, a rajongók nem maradhatnak koncertek nélkül. Habár a hivatalos élő bulikat el kellett halasztani a koronavírus-járvány miatt, a banda nem hagyja cserben a hűséges fanokat: 2020. június 3-án és 4-én két exkluzív online koncertet adnak az ünnep alkalmából.

"Az Amorphis-hoz rengeteg rajongói kérés érkezett, ami arról szólt, hogy nekünk is live-stream koncerteket kellene adnunk. Hamar be is adtuk a derekunkat: hamarosan megrendezünk két, egymástól független ünnepi bulit az otthon ülő közönség számára" - nyilatkozta a banda gitárosa / egyik alapítója, Esa Holopainen. "Senki sem tudja, meddig tart ez a jelenleg helyzet; így kijelenthetjük, hogy ez a két buli lesz az egyetlen Amorphis-koncertsorozat a közeljövőben".

A két virtuális koncertet a SemiLive.fi oldalon keresztül követhetik figyelemmel a nézők és a hallgatók. Az egyik koncert az amerikai, a másik pedig a finn / európai / brit / orosz rajongók számára lesz elérhető. A jegyet vásárlók a rendezvényeket követő 48 órában nézhetik újra a felvételt. A normál jegyek mellett megvásárolhatók úgynevezett "support ticket-ek" is, amivel egyenesen a bandát támogathatják a rajongók ezekben az ínséges időkben. Mindezen felül megvásárolható lesz egy speciális, Stream From The North Side” tematikájú póló is, amit kizárólag a koncerteket követő két hétben lehet megrendelni.

Az alábbi videóban kiderül, mire kell számítani:

Az Amorphis eredetileg 2020 szeptemberében és októberében turnézott volna Észak-Amerikában, a legendás 'Tales from the Thousand Lakes' album 25. évfordulós ünnepének keretében, melynek során a tervek szerint elhangzott volna a teljes klasszikus album.

Az eredetileg 38 állomásos turné - amin az Entombed A.D.-t és a Nervosát jelentették be előzenekarnak - szeptember 11-én indult volna, és október 26-án ért volna véget, de nemrég lemondták az egész körutat (pontosabban áthelyezik a koncerteket egy későbbi, egyelőre ismeretlen időintervallumra).

Minden bizonnyal nem marad azonban el az év végi európai turnén, amin az Amorphis a Nightwish előzenekaraként fog szerepelni. A november 16. és december 18. között lezajló európai / brit körút keretében (dec. 7-én) Budapesten is fellép a banda. Erről bővebb infók itt találhatók.

Az Amorphis aktuális stúdiólemeze, a 'Queen of Time' 2018-ban jelent meg - erről részletesen itt írtunk.


Fennállása 30. évfordulója alkalmából virtuális ünnepi koncerteket ad az AMORPHIS - itt egy kis ízelítő!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás