Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Gold & Grey' címmel jelentette be új nagylemezét a BARONESS - itt az új dal, a 'Throw Me An Anchor'!


2019-05-14

John Baizley énekes-gitáros bandája, a Baroness bejelentette, hogy idén megjelenik az ötödik album, a 'Gold & Grey'.

A 'Gold & Grey' album 2019. június 14-én jelenik meg, az Abraxan Hymns kiadó jóvoltából.

Az album ezúttal is Dave Fridmann (The Flaming Lips, Mogwai) producerrel készült el, a new yorki Tarbox Road Stúdióban. A 17 számos lemezen két változást is érzékelhetnek a rajongók: ez ugyanis Gina Gleason gitárosnő debütáló Baroness-lemeze; egyben most először rögzítettek improvizáltan albumot a bandatagok (a korábbi, előre megtervezett gyakorlathoz viszonyítva).

Az új lemez borítóját ezúttal is a banda frontembere, John Baizley kreálta - ezzel kapcsolatban itt nyilatkozik.

A 'Gold & Grey' előrendelési infói itt érhetők el. Az első ízelítők, a 'Borderlines' című dal hivatalos klipje és a 'Throw Me An Anchor' audiója lentebb elérhető.

A második single, a 'Seasons' alább szintén elérhető videoklip formájában, aminek révén megismerhetjük, miként zajlottak a 'Gold & Grey' album munkálatai, kezdve az elő-produkciós folyamatokkal, melyek John Baizley frontember Philadelphia-i pincéjében zajlottak.

A legutóbbi Baroness album, a 'Purple' 2015. december 18-án jelent meg, az Abraxan Hymns jóvoltából. A lemezről bővebben itt írtunk.


'Gold & Grey' címmel jelentette be új nagylemezét a BARONESS - itt az új dal, a 'Throw Me An Anchor'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás