Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Toplistákon az As I Lay Dying tagjaival felálló WOVENWAR új albuma


2016-11-01

Az As I Lay Dying zenekar négy tagja, valamint az Oh, Sleeper-ből ismert Shane Blay közös bandája, a Wovenwar 2016. október 21-én, pénteken adta ki második nagylemezét.

Íme a banda korábbi közleménye: "Néhány hónapnyi dalszerzés, demózás és stúdiózás eredménye lett 11 vadonatúj szám, amikre irtó büszkék vagyunk. Számítsatok rá, hogy ezúttal továbbfejlesztettük dallamos hangzásunkat, plusz sötétebb és agresszívabb megközelítéssel álltunk a dalokhoz - egyszóval a debütáló albumunk vonalát visszük tovább, de fellelhetőek lesznek a korábbi bandáink tipikus védjegyei is...".

A további munkálatok kapcsán a következőket nyilatkozták: "Nolly Getgood-ot (Periphery) választottuk mixernek, mivel az ő sokoldalú tehetsége durván belopja magát bandánk hangzásába és zenei irányzatába. A dalszerzésben egyébként mindannyian aktívan részt vettünk - eltérően első albumunk gyakorlatától -; az eredmény pedig magáért beszél!".

A Wovenwar-ban az As I Lay Dying egyes tagjai - Jordan Mancino dobos, Nick Hipa és Phil Sgrosso gitárosok, valamint Josh Gilbert basszer - Shane Blay énekessel (korábban az Oh, Sleeper zenekar szólógitárosa) álltak össze. Az új lemezt három különböző államban, Kaliforniában, Alabamában és Texasban vették fel.

Az október 21-én a Metal Blade jóvoltából megjelent 'Honor Is Dead' első ízelítői, a 'Censorship' és a 'Lines in the Sand' című számok hivatalos videója (amiket maga a híres animátorként is ismert Nick Hipa készített) lentebb megtekinthető. Az alábbi borítóval és dallistával megjelenő lemez megrendelhető a kiadó shop-jában, CD-n, limitált CD+DVD pakkban, többszínű bakelitlemezen és digitálisan, valamint exkluzív merchandise termékekhez mellékelve.

A legfrissebb hírek szerint az új album több toplistára is felkerült. Az első heti eladásokat figyelembe véve az alábbi helyezéseket érte el a lemez:

Kanada
#76 Top 200
#9 Hard Music Charts
#44 Digital Music Charts

Németország
#79

USA
#7 Billboard Current Hard Music Albums
#15 Billboard Independent Current Albums
#27 Billboard Current Rock Albums
#40 Billboard Current Digital Albums
#41 Billboard Digital Albums
#63 Billboard Top Current Albums

01. Confession
02. Censorship
03. Honor Is Dead
04. Lines in the Sand
05. World on Fire
06. Compass
07. Stones Thrown
08. Cascade
09. Silhouette
10. Bloodletter
11. 130

A Wovenwar már az új lemez megjelenését megelőzően észak-amerikai turnéra indult; méghozzá a Soilwork, az Unearth, a Battlecross és a Darkness Divided kíséretében. A jövőbeni koncert-dátumok és -állomások listája itt érhető el.

Az album 'World On Fire' dala, valamint annak hivatalos dob-playthrough videója itt érhető el:

A banda első nagylemezének anyagát Bill Stevenson (Black Flag) producelte; a keverést pedig a neves Colin Richardson (Trivium, Slipknot, Machine Head) végezte. A saját elnevezésű album 2014. augusztus 5-én jelent meg, a Metal Blade Records jóvoltából.


Toplistákon az As I Lay Dying tagjaival felálló WOVENWAR új albuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás