Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Pénteken kiadja új koncertalbumát az ARMORED SAINT - előzetesként itt az új videó!


2017-02-21

A veterán Armored Saint nemrég elindított egy rajongói kampányt az új live-album munkálatainak költségfedezése végett.

A banda az elmúlt 30 évben olyan neves zenekarokkal turnézott, mint a Metallica, a Whitesnake, Alice Cooper és a Scorpions. Mindvégig az egyik legdinamikusabb élő metal-produkcióként tartották számon őket, nem csak Los Angeles-ben, hanem globális szinten is. Koncertjeik energiáját mindeddig egyetlen hivatalos kiadvány, az 1989-es 'Saints Will Conquer' prezentálta.

Miután 1999-ben összeállt az eredeti felállás (John Bush énekes, Joey Vera basszer, Phil Sandoval és Jeff Duncan gitárosok, Gonzo Sandoval dobos), 2010-ben pedig kiadták visszatér, 'La Raza' című albumukat, majd öt évvel később megjelent a nagysikerű 'Win Hands Down', az Armored Saint egy újabb világkörüli turnén vett részt, többnyire a Saxon, a Metal Church és a Queensryche társaságában. A csapat konkrétan kiemelt egy nagyszabású performanszot, a 2015-ös Wacken-fellépést, aminek professzionális felvételei hamarosan megjelenhetnek hivatalos koncertlemezen, mint a kultikussá vált 'Saints Will Conquer' folytatása.

A live-album munkálatainak költségfedezése végett a banda elindított egy PledgeMusic-kampányt, aminek révén a rajongók - számos exkluzív ajándékkal és bónusszal karöltve - már most előrendelhetik a közelgő kiadványt.

Íme az Armored Saint aktuális közleménye: "Hogy miért a PledgeMusic? Rajongóink az elmúlt időben elképesztően nagy mértékű támogatást mutattak irányunkba. Ezért szeretnénk mindenképpen megosztani veletek ezen projekt munkálatait; így részesei lehettek az egész folyamatnak, az elejétől a végéig. Hogy működik a dolog? Leadjátok a rendelést, és mire az album megjelenik, már a postaládátok lesz a rendelt termék. A munkálatok folyamán persze folyamatosan értesültök a friss hírekről, és exkluzív betekintést nyertek minden részletbe".

A költségfedező kampány, és egyéb infók a projektől, itt érhetők el. Mint kiderült, a koncertlemez a 'Cape Noctum' címet viseli - az alábbi borítóval, tartalommal és extrákkal jelenik meg február 24-én, pénteken:

01. Win Hands Down (Live)
02. March Of The Saint (Live)
03. Stricken By Fate (Live)
04. Last Train Home (Live)
05. Mess (Live)
06. Aftermath (Live)
07. Left Hook From Right Field (Live)
08. Reign Of Fire (Live)

+ exkluzív felvételek
- a Wacken 2015-ről
- az Ozzfest 2016-ról
- a 2015-ös, Queensrÿche-kal közös turnéról

A kiadvány ízelítőiként jelent meg az 'Aftermath', a 'March Of The Saint' és a 'Last Trin Home' című szám hivatalos koncert-videója:

Az aktuális Armored Saint album 'Win Hands Down' címmel jelent meg egy évvel ezelőtt, 2015. június 2-án, a Metal Blade Records jóvoltából. A lemezbemutató túrának azonban továbbra sincs vége: a banda a nyár folyamán számos európai fesztiválon fellépett; október 8-án pedig a világhírű japán Loud Park fesztiválon adott koncertet. Eztán ismét a Queensrÿche, valamint a Midnight Eternal zenekarok társaságában indulnak USA-turnéra. A körút dátumai és állomásai, valamint a banda megújult merchandise-boltja itt érhető el.


Pénteken kiadja új koncertalbumát az ARMORED SAINT - előzetesként itt az új videó!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás