Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [133. rész]


2016-09-19

Itt az idei év egyik legnagyszerűbb dallamos thrash-himnusza!

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 133. rész

DEATH ANGEL - 'Lost'

A Death Angel május 27-én adja ki új nagylemezét, 'The Evil Divide' címmel, a Nuclear Blast jóvoltából.

Az album egyik videoklipje a 'Lost' című számhoz készült, amiről Mark Osegueda énekes elmondta: "Ez a szám személyes kedvencem, és szerintem ezzel sokan mások is így vannak. Lévén azon szerencsések egyike vagyok, akik a San Francisco-i Bay Area területén nőhettem fel (mivel ez egy rendkívül sokszínű régió), minden vallásból, rasszból, szexuális orientációból és zenei műfaj kedvelőből vannak barátaim! Egyetlen dolog van, ami elől senki sem menekülhet - és mindegy, hogy miben hiszel, hogyan nevelkedtél, honnan jöttél -, ez pedig az egyedüllét, a magány érzése. Van, aki szerencséjére csak nagyon ritkán éli át ezt az ürességet, de van, aki szüntelenül ezt érzi. Természetesen jómagam sem vagyok immunis erre az emberi érzésre; de nekem sikerült megtalálnom azt a dolgot, ami kompenzálja mindezt: ez pedig arra a tudatra alapozható, hogy valamit jól csinálok, valami értelme van az életemnek, és ennek az értékét nem monetáris rendszerben mérik... Hogy miről beszélek?! Hát persze, hogy a zenéről! A 'Lost' dal azoknak és azokról szól, akik életük során egy ponton megragadtak elméjük sötét vermében. Csak hogy tudjátok: nem vagytok egyedül!"..

A 'The Evil Divide' felvételei Jason Suecof (Trivium, Deicide) producelésében zajlottak, a floridai AudioHammer stúdióban. A lemezborítót Bob Tyrrell tetoválóművész készítette.

Osegueda a német Rock Hard magazinnak nemrég arról beszélt, ezúttal milyen megközelítéssel állt hozzá bandája a dalszerzéshez: "Miután az utolsó két albumunk elég intenzívre sikeredett, úgy gondoltuk, most talán vissza kéne térnünk az 'Act III' dallamosabb irányzatához. De ugyanakkor azt is figyelembe kellett vennünk, hogy az utóbbi lemezekre jobban fel tud pörögni a közönség. A mi esetünkbe persze - még ha arra is törekszünk, hogy minél keményebbek legyünk -, elkerülhetetlen a dallamok beiktatása. Talán ez az, ami megkülönböztet minket a többi thrash / extrém metal bandától: számunkra fontosak fejből kiverhetetlen dallamok is".

Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [133. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás