Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Megjelent az AIRBOURNE ötödik albuma, a 'Boneshaker' - itt az új klip, a 'Backseat Boogie'!


2019-10-30

A Joel O'Keeffe vezette, ausztrál hard rock banda október 25-én jelentette meg új stúdióalbumát.

A 'Boneshaker' albumot az Airbourne Nashville "elsőszámú producere", a hatszoros Grammy-díjas Dave Cobb közreműködésében alkotta meg, a Music Row Stúdió falai között. Ahogy azt a bandától megszokhattuk, ezúttal is a '70-es évek klasszikus rock-stílusában fogant az új lemez; vagyis a zenekart most is a legendás ausztrál "Oz Rock" stílus inspirálta.

"A mi stúdiónk olyan, mint egy kis koncertterem. Tulajdonképpen mindig is ez volt a célunk; hogy találjunk egy olyan stúdiót, ahogy bevihetjük az Airbourne koncertjeinek lelkét és energiáját. Cobb-nak sikerült elkapnia az Airbourne-villámot, és bezárni azt ebbe a szobába" - nyilatkozta a bandavezér, Joel O’Keeffe.

Az új lemez alább látható borítóját Matt Read (Combustion Ltd) és Sean Tidy (Design House Studio Ltd) közösen tervezte és kivitelezte. Matthew Harrison gitáros ezzel kapcsolatban elmondta: "Amit be akarunk mutatni ezen a borítón, az maga a rock 'n' roll-élet; az életen át tartó muzsika. Olyasvalamit akartunk alkotni, ami bátran változtatható tetoválássá, egyben pedig kiállja az idő próbáját".

A tracklista:
01. Boneshaker
02. Burnout The Nitro
03. This Is Our City
04. Sex To Go
05. Backseat Boogie
06. Blood In The Water
07. She Gives Me Hell
08. Switchblade Angel
09. Weapon Of War
10. Rock 'N' Roll For Life

"Nincsenek balladák, nincsenek akusztikus gitárok, sem billentyűk. Ez 10 ütős dal, 30 percnyi zene, totálisan lemeztelenítve; a rock 'n' roll pucéron: dühös gitárok, lüktető basszusok és tökös vokálok. Rock 'N' Roll For Life".

Íme az album címadó dalának hivatalos klipje, amit az idei Wacken és Skogsrojet fesztiválokon forgattak:

Lentebb elérhető a 'Backseat Boogie' című szám hivatalos videoklipje, amit egy teltházas, dániai koncert során forgattak:

Az Airbourne legutóbbi, negyedik stúdióalbuma 2016-ban jelent meg, a Spinefarm jóvoltából, 'Breakin' Outta Hell' címmel. A lemezt - amiről bővebben itt írtunk - a híres Bob Marlette producerrel vette fel a banda (vele készült a debütáló, 2007-es 'Runnin' Wild' album is).


Megjelent az AIRBOURNE ötödik albuma, a 'Boneshaker' - itt az új klip, a 'Backseat Boogie'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás