Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Teljes rajongói felvétel a DOKKEN-reunion egyetlen amerikai koncertjéről


2016-10-05

Don Dokken, George Lynch, Jeff Pilson és Wild" Mick Brown 21 év után ismét együtt állt színpadra, a dél-dakotai Sioux Falls-ban.

Mint arról beszámoltunk, a Dokken eredeti felállása októberben egy japán mini-turnét bonyolít le, amit megelőzően egyetlen koncert erejéig fellépnek az USA-ban is. Az észak-amerikai újjáegyesülés szeptember 30-án, pénteken volt esedékes, a dél-dakotai Sioux Falls-ban, a Badlands Pawn Guns Gold And Rock 'n' Roll klub színpadán. Íme a koncert teljes rajongói felvétele, valamint néhány további videó és fotó a reunion-ról:

 

 

 

 

A koncertet megelőzően a Dokken tagjai a KBAD 94.5 rádió Crash & Taylor c. műsorában vendégeskedtek:

Korábban a banda minden egykori tagja negatívan nyilatkozott a klasszikus reunion-nal kapcsolatban; néhány hónappal ezelőtt azonban hivatalos tény lett belőle: Don Dokken énekes, George Lynch gitáros, Jeff Pilson basszer és "Wild" Mick Brown dobos idén újra összeáll. A reunion-turné egy hat állomásos japán, 'Unleashed In The East' nevezetű koncert-körutat takar.

A frontember nemrég így nyilatkozott: "Izgatottan várom, hogy végre visszatérhessek Japánba; méghozzá azokkal a Dokken-tagokkal, akikkel annak idején nagyon sok időt töltöttem. Lévén mindössze hat koncertről van szó, azon leszünk, hogy a lehető legemlékezetesebbé tegyük ezeket a koncerteket!".

A reunion-körút október 5-én indul Oszakában; majd egy Fukoaka-beli koncertet követően a tokiói Loud Park fesztiválon is színpadra áll a legendás banda. A mini-turné utolsó buliját szintén a japán fővárosban, a Zepp Divercity csarnokban rendezik meg. A koncertekre jegyeket váltani augusztus 27.-től lehet.

Íme a japán turné-állomások és -dátumok listája, valamint a hivatalos turné-trailer:

Okt. 05 - Oszaka, Japán - Namba Hatch
Okt. 06 - Fukuoka, Japán - Fukuoaka Civic Hall
Okt. 08 - Tokió, Japán - Loud Park
Okt. 10 - Hiroshima, Japán - Blue Live
Okt. 11 - Aichi, Japán - Zepp Nagoya
Okt. 12 - Tokió, Japán - Zepp Divercity


Teljes rajongói felvétel a DOKKEN-reunion egyetlen amerikai koncertjéről
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás