Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Dobost váltott a STORMZONE


2016-10-02

Az ír metal csapat az alábbi hírekkel szolgált:

"10 évnyi együttműködés után dobosunk, Davy Bates úgy döntött, elhagyja a Stormzone-t. Davy-ről mindenképpen tudni kell, hogy annak idején nagy haátssal volt a fiatal Lars Ulrich-ra, amikor az akkoriban kezdő Metallica-dobos végignézte Davy első bandája, a Sweet Savage performanszát a '80-as évek elején, valahol egy Thin Lizzy koncert előtt. Davy-t tehát nem könnyű helyettesíteni, de szerencsére sikerült megtalálnunk méltó utódját, a fantasztikus Gordy Gray személyében, aki korábban az észak-ír The Irontown Diehards együttesben zenélt. Gordy első feladata az lesz, hogy feldobolja a Stormzone hatodik albumát, ami pillanatnyilaf a 'Release The Beast' címet viseli. Bandánk egyébként október 29-én fellép a belfasti DistortionFest 16-on, a Warrior Soul előzenekaraként - Gordy itt fog először bemutatkozni velünk élőben.A különleges rendezvény apropójából a Stormzone kiadja harmadik albuma, a 'Zero To Rage' újrakevert, újra-maszterizált változatát is; méghozzá új borítóval és bónusz dalokkal kiegészítve. Ez a kiadvány a 'Return To Zero (Zero To Rage Revisited)' címet viseli, és közvetlenül a DistortionFest előtt tesszük elérhetővé, teljesen ingyen, digitális letöltésként. Ennek oka szimplán annyi, hogy a köszönetet mondjunk a kitartó és hűséges Stormzone-fanoknak, akik immáron több mint 10 esztendeje támogatnak minket. És persze remélhetőleg új rajongókat is szerzünk majd...".

A Stormzone legutóbbi, ötödik sorlemeze, a 'Seven Sins' 2015 augusztusában került a boltokba, a Metal Nations Records gondozásában. A lemezről bővebben itt írtunk.

A 2004-ben alakult Stormzone - amellett, hogy mindegyik eddigi nagylemeze komoly sikereket ért el a rajongók és a média körében - az évek során olyan világhírű fesztiválokon állt színpadra, mint a Sonisphere vagy a Bloodstock Open Air, illetve olyan legendás bandák előtt adott koncertet, mint például a Saxon, a Stryper és a Tesla.

A fentebb említett, ingyenes újrakiadásról bővebb infók a Facebook-on lesznek elérhetők néhány héten belül.


Dobost váltott a STORMZONE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás