Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Negyedévszázados fennállása apropójából újra kiadja két korábbi albumát az ORPHANED LAND


2016-10-14

A Közel-Kelet zászlóvivő metalbandája - fennállása 25. évfordulója alkalmából - újra piacra dobja klasszikus 'Sahara' és 'El Norra Alila' című albumait.

A speciális digipakban és digitális formában megjelenő újrakiadások teljes egészében remaszterizált formában, újratervezett borítóval és exkluzív illusztrációkkal megspékelve, valamint Kobi Farhi szavaival kiegészítve kerülnek forgalomba november elején.

Farhi így nyilatkozott: "Karrierünk újabb izgalmas fejezethez érkezett! A 'Sahara' és az 'El Norra Alila' album - amiket 1994-ben és 1996-ban vettünk fel, amikor még szinte gyerekek voltunk - joggal tekinthető az orientális metal műfaj két legnagyobb mérföldkövének; ezért nagyon örülünk, hogy a Century Media Records újra kiadja őket! Ez a két lemez már hosszú évek óta nem érhető el hivatalos forgalomban, és digitálisan eddig még sosem jelent meg; úgyhogy most még nagyobb az öröm, mert ezentúl minden eddigi kiadványunk egy fedél alá tartozhat!".

Az újrakiadásokat itt lehet előrendelni.

Az Orphaned Land - az ünnep alkalmából - egy exkluzív európai turnét is lebonyolít, "két különböző kultúrából érkező együttes" társaságában. A körúton az orosz, a kínai és közel-keleti folk metal zene keveredik; ugyanis a főbanda a Voodoo Kungfu és az Imperial Age társaságában áll színpadra. Íme a dátumok és állomások listája:

November
3 - Bochum, Németország - Matrix
4 - Uden, Hollandia - Nieuwe Pul
5 - Osnabrück, Németország - Bastard Club
6 - Koppenhága, Dánia - Loppen
7 - Hamburg, Németország - Marx
8 - Berlin, Németország - Bi Nuu
9 - München, Németország - Backstage
10 - Prága, Csehország - Nova Chmeinice
11 - Wroclaw, Lengyelország - Firlej
12 - Pozsony, Szlovákia - Randel Club
13 - Borgo Priolo, Németország - Dagda Club
14 - Florence, Németország - Cycle
15 - Pratteln, Svájc - Z7
16 - Marseille, Franciaország - Le Molotov
17 - Párizs, Franciaország - Di van du Monde
18 - Rotterdam, Hollandia - Baroeg
19 - Vosselaar, Belgium - Biebob
20 - London, Anglia - Underworld

Az izraeli Orphaned Land 2013 nyarán adta ki legutóbbi, hatodik, 'All Is One' című stúdióalbumát. A lemezről bővebben itt írtunk. Azóta a bandából (2014 januárjában) kilépett az egyik alapító, a gitáros, Yossi Sassi. Erről bővebb infók itt...

A bandával kapcsolatos hírekről utóbb itt számoltunk be.


Negyedévszázados fennállása apropójából újra kiadja két korábbi albumát az ORPHANED LAND
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás