Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Két új szöveges videót tett közzé az AVERSIONS CROWN


2016-10-19

Az ausztrál "halál-gépezet", az Aversions Crown együttes november 25-én kiad egy limitált, 7-inches mini-bakelitet, ami két korábban csak digitálisan megjelent dal kap helyet.

Az 'Erebus' / 'Parasites' című bakelit mindössze ezer példányszámban került legyártásram és négy különböző színben lesz elérhető (250-250 szürke, kék, magenta és átlátszó példány). Ezeket előrendelni itt lehet, a Nuclear Blast Entertainment jóvoltából.

A két dal ízelítőként szolgál az Aversions Crown 2017 folyamán megjelenő, soron következő nagylemezéhez. Mind az 'Erebus', mind a 'Parasites' alább elérhető hivatalos szöveges videón:

A 2010-ben, Brisbane-ben alakult Aversions Crown az évek során a "gépesített brutalitás a kísérteties atmoszférák különleges elegyét" fejlesztette ki, köszönhetően három gitáros "fejenként egy-egy darab nyolchúrosának". A banda az elmúlt hónapokban "komoly mérföldeket tett meg" ausztrál és európai turnéja alatt; a műfaj olyan nagyjainak társaságában, mint a Thy Art Is Murder, a The Acacia Strain, az All Shall Perish és a Cattle Decapitation.

Az Aversions Crown legutóbbi albuma, a 2014. november 24-én megjelent 'Tyrant' a 2011-es debütáló 'Servitude' folytatása. Ezt követően a banda megújult felállással tért vissza a színre (erről részletesen itt számoltunk be), és jelenleg is Európában turnézik. A dátumok és állomások listája itt érhető el.


Két új szöveges videót tett közzé az AVERSIONS CROWN
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás