Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új tagok a CASKET ROBBERY zenekarban


2016-10-25

A wisconsini death metalisták a következőket adták hírül:

"Minden bizonnyal észrevettétek, hogy az elmúlt hónapokban meglehetősen nagy csend volt körülüttünk. Ennek persze az volt az oka, hogy el voltunk foglalva különböző fontos dolgokkal. Ezidő alatt sok változás is történt; de most úgy érezzük, a Casket Robbery erősebb, mint valaha. Szeretnénk tehát közölni veletek, hogy két új taggal gazdagodott bandánk: fogadjátok szeretettel Troy Powell (Furnace Born) másod-gitárost és Brevin Becker dobost, akiket az alábbi koncerteken ismerhettek meg személyesen:"

November
11 - Rockstar Saloon - Milwaukee, WI (Night Of Devastation Fest)
15 - The Frequency - Madison, WI (+ Santa Marta & Discord Curse)
19 - Back Bar - Janesville, WI (+ Santa Marta & Discord Curse)

A "2016 egyik legígéretesebb death metal bandájaként" bejelentett Casket Robbery - amit Cory Scheider (ex-Luna Mortis, Epicurean, Echoterra) és Dustin Foesch alapított -  'Evolution Of Evil' címmel adta ki bemutatkozó nagylemezét március 4-én, a Mortal Music jóvoltából. Az album - amiről bővebben itt írtunk - a lenti lejátszón teljes egészében meghallgatható:


Új tagok a CASKET ROBBERY zenekarban
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás