Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új albumot ad ki az egykori Guns N' Roses tagok alkotta THE COMPULSIONS


2016-11-27

A New York City-beli rockcsapat 'Fascination Street' címmel látta el új stúdióalbumát, ami december elsején válik előrendelhetővé.

"Korábbi lemezeinkhez hasonlóan, ezúttal is egy csomó piszkos rock 'n' roll dalt szedtünk össze; viszont most kiegészülve egy pár olyan zenei csavarral, ami biztos, összezavar majd titeket. Fellelhető lesz itt mindenféle hatás: punk, funk, blues, rockabilly; plusz ezúttal még némi indiai ízt is érezhettek majd!" - mondta Rob Carlyle frontember, akit Ken Rich basszer, Frank Ferrer dobos és Ron "Bumblefoot" Thal gitáros (mindketten a Guns N' Roses ex-tagjai) egészít ki a zenekarban.

A The Compulsions 'Fascination Street' címmel látta el az új lemezt, ami december 30-án jelenik meg digitális formában, exkluzíve az iTunes-on keresztül. Az előrendelési időszak december 1-én veszi kezdetét. Ekkor jelenik meg a banda friss single-dala is.

The Compulsions legutóbbi albuma, a 'Dirty Fun' 2015 nyarán jelent meg. Az all-star banda ezt követően felvett két feldolgozást: a The Beatles 'Revolution', valamint a KISS 'Shock Me' című dalait. Az iTunes-on ezek a felvételek is megrendelhető.


Új albumot ad ki az egykori Guns N' Roses tagok alkotta THE COMPULSIONS
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás