Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Elnevezte 11. stúdiólemezét a THRESHOLD


2016-12-21

A veterán brit progresszív metal banda - 10 évnyi sikeres együttműködés után - nemrég meghosszabbította szerződését a Nuclear Blast-tal.

Karl Groom korábban elmondta: "Nagyon örülünk, hogy a Nuclear Blast kötelékében folytathatjuk munkáinkat. A Threshold számára el sem tudnánk képzelni megfelelőbb partnert".

Richard West billentyűs hozzátette: "A Nuclear Blast mindent megadott nekünk, ami egy lemezkiadótól elvárható; ezért alig várjuk már, hogy a következő lemezünk is általuk jelenhessen meg".

"2017 a prog éve lesz!" - nyilatkozta a Nuclear Blast elnöke, Markus Staiger. "Örömmel folytatjuk a munkát a Threshold zenekarral. Jövőre egy igazán erős lemez várható!".

Az elmúlt 10 év alatt a Threshold három stúdióalbumot adott ki a Nuclear Blast révén. Ezek mellett megjelent egy dupla koncertlemezük, valamint több újrakiadásuk is. A brit zenekar jelenleg 11. nagylemezén dolgozik. A következő, 2017 elejére várható anyag egy újabb koncept-album lesz, ami - mint kiderült - a 'Legends Of The Shires' címet viseli, és aminek producelését maga West és Groom végzi.

A 'Legends Of The Shires' promóciójaképpen a banda bejelentette első 2017-es koncert-dátumait, melyek az alábbi plakáton olvashatók:

Hamarosan jönnek a friss hírek...

A Threshold legutóbbi nagylemeze 2014 szeptemberében került kiadásra, 'For The Journey' címmel. A 2012-es 'March Of Progress' album folytatásának rögzítése az angliai Thin Ice Stúdióban zajlott, Karl Groom gitáros és Richard West billentyűs producelésében. Bővebben az albumról itt írtunk.


Elnevezte 11. stúdiólemezét a THRESHOLD
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás