Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Negyedik nagylemezén dolgozik az UNLEASH THE ARCHERS


2017-01-03

A Brittney Slayes énekesnő vezette vancouveri dallamos death metal banda egy európai turnéról visszatérve látott neki soron következő nagylemeze munkálatainak.

Egy hónappal a novemberi európai körút után ismét visszatért tengerentúlra az Unleash The Archers: a banda ugyanis Dániában rögzíti negyedik nagylemezét; méghozzá a híres Jacob Hansen producer közreműködésében. Alább elérhető a legfrissebb stúdió-videó, és a banda üzente: "Boldog új évet kívánunk mindenkinek!!! Összeállítottunk egy kis stúdió-update-et aktuális dániai "kiruccanásunkról", amit a legendás Hansen Stúdióban töltünk. Roppantul fantasztikusan zajlanak a munkálatok - alig várjuk már, hogy rátok szabadítsuk új anyagunkat még ebben az évben!!!".

A "power metalos éneket a death metalos hörgéssel, ízes gitárszólókkal és komplex dob-témákkal vegyítő" Unleash The Archers legutóbbi, harmadik nagylemeze, 'Time Stands Still' címmel, 2015. június 26-án került az európai boltok polcaira, mint a 2011-es 'Demons Of The AstroWaste' album folytatása. Erről bővebben itt írtunk.


Negyedik nagylemezén dolgozik az UNLEASH THE ARCHERS
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás