Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Szeptember 13.-ra várható a Korn, King's X és ex-Dokken tagok alkotta KXM harmadik albuma, a 'Circle of Dolls' - itt a harmadik klip!


2019-09-12

A KXM - amit Ray Luzier, a Korn dobosa; Doug Pinnick, a King's X frontembere, valamint az egykori Dokken gitáros, George Lynch alkot - felvette harmadik stúdióalbumát.

A KXM 'Circle of Dolls' címmel jelenteti meg új albumát, a Rat Pak Records jóvoltából, szeptember 13-án. A lemez immáron előrendelhető különféle formában (CD-n, kazettán, LP-n és speciális pakkban, ajándék pólóval), a kiadó honlapján.

A banda nagysikerű, 2014-es debütáló albumának és a 2017-es 'Scatterbrain' albumnak a folytatását ezúttal is az a Chris “The Wizard” Collier producelte, aki korábban együtt dolgozott George bandájával, a Lynch Mob-bal, valamint többek közt Lita Ford-dal is. A 'Cicle of Dolls' 13 vadonatúj dalt tartalmaz - ezek mindegyikét az észak-hollywoodi Steakhouse Stúdióban vették fel.

Kezdve az album-nyitó 'War Of Words' dal fertőző riffjeivel, egészen a 'The Border' című fináléig, a KXM ezúttal is egy igazán különleges, zeneileg változatos albumot alkotott meg. Az olyan dalok, mint a 'Lightning', a 'Big As The Sun' és a 'Cold Sweats' zenei tekintetben nagy mértékben eltérnek egymástól, de összességében egy izgalmas muzikális kalandra számíthatnak a hallgatók. A 'Circle of Dolls' tematikailag "sötétebb", mint a banda első két albuma, de a provokatív dalszövegek, a fogós gitár-riffek és a szilárd ritmusok ezúttal sem maradnak el; lévén ezek alapozzák meg a KXM eredeti hangzását.

Ray Luzier dobos elmondta: “Az a bizonyos energia, ami közös erőnkből létrejött, most is jelentős mértékben meghatározta a stúdiózás hangulatát. Ez bandánk 3. lemeze, és ezt is a korábbiakhoz hasonló módon alkottuk meg: nem voltak előszerkesztett ötletek, csak is friss groove-ok és erős riffek. Nem gondoltuk túl ezúttal sem a dolgokat, és nem is ismételgetjük magunkat, de az egyértelműen érezhető, hogy mindhárom lemezünk sajátos karaktrel rendelkezik”.

George Lynch a következőket tette hozzá: “Ez az album jobb, mint az előző kettő. Őrületes hangzása van, és rendkívüli módon érezhető rajta az a mágia, ami hármónk közös játékából áll össze”.

Doug Pinnick így szólt: “Remélem, mindenki épp annyira fogja élvezni ezt a lemezt, mint amennyire mi élveztük a munkálatokat!”.

01. War Of Words
02. Mind Swamp
03. Circle Of Dolls
04. Lightning
05. Time Flies
06. Twice
07. Big As The Sun
08. Vessel Of Destruction
09. A Day Without Me
10. Wide Awake
11. Shadow Lover
12. Cold Sweats
13. The Border
14. War Of Words (Radio Edit) (CD bónusz track)

Az első három ízelítő a 'War Of Words', a 'Lightning' és a 'Time Flies' dalok videoklipje, amit Sebastien Paquet-val forgattak, Jamie Brown (Smoking Gun Productions Inc.) rendezésében. Íme a premierek:

A KXM (ami rövidítés a trió tagjainak jelenlegi bandáinak egyes betűiből áll össze: K - Korn, X - King's X, M - Lynch Mob) 2014. március 11-én adta ki első albumát, ami a megjelenés utáni hétre 9,800 példányban kelt el az Államokban; ezzel pedig felkerült a Billboard-lista 31. helyére.


Szeptember 13.-ra várható a Korn, King's X és ex-Dokken tagok alkotta KXM harmadik albuma, a 'Circle of Dolls' - itt a harmadik klip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás