Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

W.A.S.P. - új videoklip a 'The Crimson Idol' album 25. évfordulós ünnepi változatáról!


2018-03-12

Blackie Lawless és bandája az idei évben ünnepli egyik legsikeresebb, legklasszikusabb albuma, a 'The Crimson Idol' negyedévszázadát.

A lemez megjelenésének 25. évfordulója alkalmából a banda teljes egészében újrakeverte az erdetileg 1992-ben megjelent anyagot, ami a kritikusok és a rajongók szerint is a '90-es évek egyik legjelentősebb heavy metal albuma; illetve minden idők legkiválóbb koncept-lemeze.

Blackie Lawless és csapata egy 50 perces DVD / Blu-ray filmmel kiegészítve adta ki újra a 'The Crimson Idol'-t. A bandának ez a soron következő kiadványa a 2015-ös 'Golgotha' album megjelenése után. A 'ReIdolized (The Soundtrack To The Crimson Idol)' címet viselő újrakiadást a Napalm Records gondozza. 2018. február 2-án megjelent az újrakevert album, ami a teljes film DVD / Blu-ray változatával van kiegészítve (ez azt jelenti, hogy a film és a soundtrack most először jelent meg egyetlen kiadványon). A dupla hangzenei albumra nem mellesleg felkerült négy olyan dal is, ami eredetileg nem része a 'The Crimson Idol' koncepciónak!

CD1
01. The Titanic Overture
02. The Invisible Boy
03. Arena Of Pleasure
04. Chainsaw Charlie (Murders In The New Morgue)
05. The Gypsy Meets The Boy
06. Michael's Song
07. Miss You
08. Doctor Rockter

CD2
01. I Am One
02. The Idol
03. Hold On To My Heart
04. Hey Mama
05. The Lost Boy
06. The Peace
07. Show Time
08. The Great Misconceptions Of Me

A kiadvány megrendelhető 2CD + Blu-ray / DVD-szettben, 2LP + DVD formában, dupla lemezes digipakban, digitálisan és deluxe box-szett változatban is.

Ízelítőképpen az új kiadványhoz, nemrég megjelent a klasszikus 'Chainsaw Charlie' dal soha nem látott videoklipje; újonnan pedig bemutatták a 'Doctor Rockter' 2018-as szöveges videóját. Íme a premierek:

A W.A.S.P. nem mellesleg teljes egészében elő is adja a 'The Crimson Idol' albumot, egy exkluzív turné keretében, melynek során egy speciális műsort prezentálnak, levetítvén a teljes DVD-filmet, és - egy második szett keretében - előadván további régi klasszikusokat. Az első koncertet 2017. szeptember 25-én rendezték meg, Götebörgban - ennek teljes felvétele megtekinthető lentebb.

A jövőbeni európai koncert-sorozat dátumai és állomásai itt érhetők el. A banda korábban még a teljes nyári fesztivál-turnéját is lemondta annak érdekében, hogy minden erejével az új kiadványra, valamint a klub-turnéra tudjon fókuszálni!

A 'Re-Idolized' projekt hivatalos előzetese lentebb megtekinthető.

A 'The Crimson Idol' a W.A.S.P. zenekar 5. stúdiólemeze. Az album 1992. június 8-án került a boltokba. Az album, és a zenekar ismertebb dalai közé tartozik a 'The Idol', a 'Hold On To My Heart' és a 'Chainsaw Charlie (Murders In the New Morgue)'.

Sokak szerint ez a lemez a W.A.S.P. egyik legjobb darabja. Ez főként annak köszönhető, hogy Blackie Lawless nem a tőlük megszokott sokk-rock stílusban készítette el az albumot, hanem egy történetet mesél el. Ezenkívül a zenekar szinte teljesen szétesett, és Lawless "stúdiócsapat" segítségével készítette el az albumot, minden dalszöveget egyedül írva. Lawless-en kívül Frankie Banali dobos az, aki korábban is zenélt az együttesben.

Az album történetének főszereplője Jonathan, egy tizenéves fiú, William, és Elizabeth Steel gyermeke. Egy bátyja van, akit Michael-nek hívnak. Jonathan a család szégyene, míg Michael csak a jóra képes. Azonban Michael autóbalesetben meghal, és Jonathan elszökik otthonról, és az utcára megy. Ekkor válik szenvedélyévé az alkohol, és a különféle gyógyszerek. Egyszer egy hangszerbolt előtt sétál el, mikor meglát egy gitárt, és elhatározza, hogy rocksztár lesz. A gitárt ellopja, és gyakorolni kezd vele, valamint megpróbál pénzt szerezni, hogy felvegyen egy albumot. Ekkor találkozik egy Chainsaw Charlie nevű emberrel, aki egy jelentős lemezkiadó vállalat elnöke, és aki megígéri neki, hogy lemezt készít vele. Jonathan menedzsere Alex Rodmann lesz. Jonathan rövid időn belül rocksztárrá válik, azonban mégsem érezi jól magát a csillogásban. Egyetlen vágya van: hogy szülei szeressék őt, és fogadják el. Egy éjszaka Jonathan felhívja szüleit, hogy tisztázza velük az ügyeit, azonban próbálkozása nem járt sikerrel. Kevesebb mint ötven szót beszélnek, melyeknek ez a vége: "nekünk nincs fiúnk". Jonathan rájön arra, hogy szülei sohasem fogják elfogadni, és szeretni őt, és ezért úgy dönt, hogy öngyilkosságot követ el. Másnap a koncerten leszedi a húrokat gitárjáról, és felakasztja magát velük.


W.A.S.P. - új videoklip a 'The Crimson Idol' album 25. évfordulós ünnepi változatáról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás