Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Old Smoke' címmel jelenik meg BARISHI harmadik nagylemeze - itt az új videoklip!


2020-05-23

A vermonti progresszív metal banda április 24-én adja ki új, 'Old Smoke' című albumát, a Season Of Mist jóvoltából.

Az 'Old Smoke' album a 2016-os 'Blood from the Lion's Mouth' nagylemez folytatása. Az új lemez borítóját Kuba Sokolski készítette. Íme a mű és a dallista:

01. The Silent Circle
02. Blood Aurora
03. The Longhunter
04. Cursus Ablaze
05. Entombed In Gold Forever
06. Old Smoke

Az album előrendelési infói itt érhetők el.

Elsőként a 'Blood Aurora' című számot mutatták be. Ennek kapcsán így szól a banda közleménye: "A 'Blood Aurora' az egyik első dal volt, ami megírtunk és felvettünk az 'Old Smoke' albumra. A dalszerzői munkálatok meglehetősen üdítően és frissítően hatottak ránk. Ez a dal pedig igencsak gyorsan összeállt, miután a Tombs zenekarral közös turnékon már többször is előadtuk. Érzésünk szerint ez a szám remek prezentációja a teljes új lemeznek, és annak, miről is szól ez a banda valójában".

Lentebb meghallgatható a 'The Silent Circle' című dal is:

Újonnan megjelent az 'Entombed In Gold Forever' című szám hivatalos, Joey Carlino által készített animációs videója, ami az Ókori Egyiptom kontextusában mutatja be Midász Király történetét.

"Az Instagramon fedeztük fel Joey Carlino animációit, és egyből arra gondoltunk, milyen jó lenne, ha ő animálná az ‘Entombed In Gold Forever’ dal videoklipjét. A végeredmény egyszerűen fantasztikus lett; remekül sikerült a dal vibrálásának filmszalagra vitele. Egyébként ez a szám különféle formában már évek óta itt van közöttünk, de annak korábbi struktúrájával sosem voltunk elégedettek. Miután az új lemezen elkészültünk az összes többi dallal, ezen még mindig elég sokat rágódtunk. A tavalyi évben a nyugati partra kellett utaznom munka céljából - itt minden szabad időmet e dal tökéletesre csiszolásával töltöttem. Aztán ahogy végre összeállt a tökéletes nóta, a helyére került a lemez utolsó darabkája is" - mondta Graham Brooks gitáros-énekes.

Íme az 'Entombed In Gold Forever' dobos playthrough-videója:

A 'The Longhunter' dobos playthrough-videója itt érhető el:

A Barishi 2020 elején az Ether Coven és az Outlier társaságában turnézik Észak-Amerikában. A teljes turné-beosztást itt lehet megtalálni.


'Old Smoke' címmel jelenik meg BARISHI harmadik nagylemeze - itt az új videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás