Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a LIFE OF AGONY új klipje, a 'World Gone Mad'!


2017-04-18

A transznemű Mina Caputo (aki egykoron Keith Caputo-ként volt ismert) által vezetett Life Of Agony több mint egy évtized után ad ki új albumot.

A zenekar tavaly januárban lemezszerződést kötött az osztrák Napalm Records-szal. A L.O.A. visszatérő stúdiólemeze 'A Place Where There's No More Pain' címmel fog megjelenni világszerte, 2017. április 28-án, az alábbi borítóval és dallistával:

01. Meet My Maker
02. Right This Wrong
03. A Place Where There’s No More Pain
04. Dead Speak Kindly
05. A New Low
06. World Gone Mad
07. Bag Of Bones
08. Walking Catastrophe
09. Song For The Abused
10. Little Spots Of You

A lemez címadó dala február elején debütált. Egy hónappal később bemutatták a dal hivatalos videoklipjét is.

"Az volt a célunk, hogy leképezzük koncertjeink élő, nyers energiáját ebben a videóban" - mondta Alan Robert basszusgitáros. "Lévén régi nagy LOA-fan, Leigh Brooks rögtön tudta, mit szeretnénk kezdeni a klippel... Tulajdonképpen Leigh már a '90-es évek eleje óta a banda egyik legnagyobb rajongója; tavaly pedig végre volt szerencsénk találkozni, a londoni Electric Ballroom-beli koncert során. Barátunk az egész bulit rögzítette, utána pedig igen jó haverokká váltunk. Egy szuper-tehetséges srácról van szó - színtiszta elképzelései vannak a bandával kapcsolatban; és amit tesz, azt rendkívül mély lelkesedéssel teszi. Leigh volt az első a zenekaron kívül, aki hallhatta az új nótákat; és elmondása szerint - ennek köszönhetően - ez volt élete élménye!".

Újabban napvilágot látott a 'World Gone Mad' című kisfilmje is. A dal üzenetével kapcsolatban Robert így nyilatkozott: "A 'World Gone Mad' üzenete nem is lehetne relevánsabb... ahhoz, ami jelenleg ezen a bolygón zajlik. Az emberek sokkal megosztottabbak, mint valaha; és ha továbbra is "a földbe dugjuk a fejüket" - ahogy a szöveg szól -, félelmetes mértékű őrület, pusztulás vár ránk. A 'World Gone Mad' videoklipjével szerettük volna ledönteni a tipikus pereformansz-klipet határait; pontosabban az volt a célunk, hogy magas színvonalú vizuális koncepciót állítsunk össze. Könnyen észrevehető, hogy olyan klasszikus horrorfilmek előtt tisztelgünk, mint a Hellraiser és a Kör - brit rendezőnk, Leigh Brooks (Firebelly Films) pedig mindent megtett, hogy megvalósítsa elképzeléseinket. Kétségkívül ez az eddigi legsötétebb, legijesztőbb videónk".

A banda a tavalyi év végén egy nagyszabású európai turnét (és két exkluzív USA-beli bulit) bonyolított le. Idén tavasszal egy újabb USA-turné van kilátásban; a nyár folyamán pedig európai fesztiválokon lép fel a banda.

A csapat első visszatérő koncertjét 2014. augusztus 8-án rendezték meg a belga Alcatraz Metal Fesztiválon. A népszerű 'River Runs Red'-felállás - ami Joseph Zampella gitárossal, Alan Robert basszerossal és Sal Abruscato dobossal egészül ki - három éves szünet után állt ismét színpadra. Rajongói HD-felvétel a teljes koncertről itt látható:

"Zenénken keresztül nagyon sok embernek segítettünk világszerte, érzelmi gondjaik leküzdésében" - mondta nemrég Alan Robert a bandája újonnani összeállása kapcsán. "A dalaink összekötik az embereket érzelmileg, mivel mi magunk is valódi fájdalmak és nehézségek közepette írtuk őket. Nem számít, hogy fehér vagy, fekete, kék, zöld, a saját nemedhez vonzódsz, vagy a másikhoz, transznemű vagy vagy sem... A mi rajongóink tudják, hogy mindezt azoktól hallják, akik átélték mindezt. Mi mindig is a kezünkben hordtuk a szívünket. Ilyenek vagyunk, és ez soha sem fog változni".


Itt a LIFE OF AGONY új klipje, a 'World Gone Mad'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás