Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Jake E. énekes hivatalosan is kilépett az AMARANTHE-ból


2017-02-08

A svéd pop-metal banda férfi-énekese, Joacim "Jake E" Lundberg bejelentette, hogy végleg kilép az által társ-alapított zenekarból.

Az Amaranthe az elmúlt években Svédország egyik legsikeresebb metalbandájává nőtte ki magát. Négy stúdióalbumot adtak ki; és megállás nélkül turnéztak. Miután a tavalyi évben a csapat Japánban adott néhány koncertet a legendás Helloween előzenekaraként, a három énekesek egyike, Jake E. bejelentette, hogy "egy időre visszavonul", hogy egyéb projektjeire koncentrálhasson. Helyét a koncertek alkalmával a Smash Into Pieces vokalistája, Chris Adams vette át. A legfrissebb hírekből kiderült, hogy Jake E. már nem tér vissza az Amaranthe-ba.

"Hét fantasztikus évet nyomtam le az Amaranthe-tal" - nyilatkozta Jake E. a Roppongi Rocks magazinnak. "Jóval nagyobb sikereket éltünk meg, mint azt annak idején, az alapítás során gondoltuk volna. Nagyon büszke vagyok mindarra, amit elértünk, mind kreatív, mind kereskedelmi szempontból; mind a stúdióban, mind a színpadon, a csodálatos rajongók színe előtt. Most úgy érzem, eljött az idő, hogy kiszálljak az Amaranthe turnébuszából, és új dolgokba vágjak bele. A jövőben rengeteg projektben fogok részt vállalni, mind zenei területen, mind pedig egyéb kreatív megmozdulásban".

Jake E. első Amaranthe-en kívüli tevékenysége, eredeti bandája, a Dreamland felélesztése lesz. Amellett, hogy a Dreamland tavasszal egy kisebb európai turnét bonyolít le, az énekes egy filmes projektet is tervbe vett, és egy rádiós műsor vezetőjeként dolgozik. Mindemellett producerként is kipróbálja magát (legutóbbi munkája a finn Ember Falls együttessel közösen jegyezhető).

Jake E. utolsó, Amaranthe-tal közös albuma 2016. október 21-én jelent meg, 'Maximalism' címmel, a Spinefarm Records jóvoltából. A "12 hiper-modern, metal-himnuszt" tartalmazó albumról bővebben itt írtunk.


Jake E. énekes hivatalosan is kilépett az AMARANTHE-ból
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás