Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

NERVOCHAOS - 360°-os klip-premier a brazil old-school thrasherek 7. nagylemezéről


2017-03-24

A Nervochaos közzétette áprilisban megjelenő 'Nyctophilia' albumának újabb ízelítőjét.

A 'Nyctophilia' - ami a Nervochaos hetedik nagylemeze - április 7-én jelenik meg, Brazíliában a Cogumelo Records, Észak-Amerikában és Európában pedig a Greyhaze Records jóvoltából. Az első dal-premier, a 'Moloch Rise' lentebb elérhető szöveges videó formájában.

A Nervochaos új kiadványa tulajdonképpen egy "eklektikus mix, ami a banda védjegyeiként szolgáló elemeiből áll össze 13 vadonatúj, '80-as évek végi blackened / extrém metal-dallá. A Nervochaos tehát ezúttal is egy nyers, agresszív és organikus albumot tett le az asztalra".

A csapat története során most először dolgozott Brazílián kívüli stúdióban: egy hónapot töltöttek az olaszországi Como városában, az Alpha Omega Stúdióban, ahol Alex Azzali producerrel véglegesítették a hanganyagot. Egyben ez az első Nervochaos album, amit Lauro ‘Nightrealm’ énekes-gitárossal, Cherry gitárossal és Thiago ‘Anduscias’ basszusgitárossal rögzítettek. Ez azt jelenti, hogy a banda eredeti felállásából egyedül Edu Lane dobos maradt...

A 'Nyctophilia' alább látható borítóját Alcides Burn, egy tehetséges brazil művész tervezte (aki korábban olyan előadókkal dolgozott együtt, mint a Blood Red Throne, az Acheron, az Iconoclasm és a Headhunter DC). Az albumon vendégként tűnik fel Sebastian L. (Into Darkness) és Leandro P. (R.N.S.), valamint a Ragnarok gitárosa, Bolverk.

A 'Nyctophilia' "minden bizonnyal a Nervochaos eddigi legtökéletesebbre csiszolt munkája, ami azt bizonyítja, hogy zeneileg sokat fejlődött a banda, de mégis hűek maradtak eredeti, speciális hangzásukhoz".

Íme a lemezborító és a dallista, valamint a friss dal-premierek, a 'Moloch Rise' szöveges videója és a 'Ritualistic' című szám 360°-ban forgatható kisfilmje:

01. Moloch Rise
02. Ritualistic
03. Ad Majorem Satanae Gloriam
04. Season of the Witch
05. Waters of Chaos
06. The Midnight Hunter
07. Rites of the 13 Cemeteries
08. Vampiric Cannibal Goddess
09. Stained With Blood
10. Lord Death
11. Dead End
12. World Aborted
13. Live Like Suicide

A Nervochaos előző nagylemeze, a 'The Art of Vengeance' 2014 júniusában jelent meg.


NERVOCHAOS - 360°-os klip-premier a brazil old-school thrasherek  7. nagylemezéről
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás