Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

NERVOCHAOS - új énekes és gitáros érkezett a brazil old-school death metal bandába


2020-04-08

A death / thrash metal zenében utazó NervoChaos zenekar bemutatta új felállását.

A NervoChaos májusban vonul stúdióba, hogy felvegye új albumát; a 2017-es 'Nyctophilia' folytatását. A banda új felállásával veszi fel az új anyagot. A zenekar új énekese, Brian Werner (Ninety Three, ex-Vital Remains, ex-Monstrosity), új gitárosa pedig Woesley Johann (Victorizer, Goat Necropsy, ex-Krow) lett.

Werner így nyilatkozott: "Nagyon izgatott vagyok, hogy megkaptam ezt a lehetőséget. A srácok régóta jóbarátaim - korábban Európában és Dél-Amerikában is együtt turnéztunk. Alig várom már, hogy a korábbinál is több időt tölthessek Brazíliában, miközben befejezzük új albumunk munkálatait. Nagyon jó érzés újra zenélni! Emellett aktívan dolgozom a Ninety Three új albumán is - ebben a munkában Tim Yeung és Matt DeVries van segítségemre -, de amikor Edu felhívott ezzel az ajánlattal, nem tudtam ellenállni. Most jött el AZ A NAP! Itt az idő szétrúgni minden segget!".

Woesley Johann a következőket mondta: "Nagy megtiszteltetés számomra, hogy részese lehetek a NervoChaos zenekar történetének új fejezetének! Mindig is nagy rajongója voltam a banda zenéjének, albumaik dalszövegeinek - arról nem is beszélve, hogy korábban, néhány évvel ezelőtt már turnéztunk együtt, ami szuper fantasztikus élmény volt! Ígérem, a legjobbat fogom nyújtani a banda és a rajongók számára! Hatalmas bulikat fogunk csapni; az új lemez pedig bombasztikus lesz!".

Az öttagúra bővült NervoChaos jelenleg felállását Luiz "Quinho" Parisi gitáros, Pedro Lemes basszer és Edu Lane dobos teszi teljessé. Az új gitáros, Woesley Johann a 2017-ben elhunyt Cherry helyét vette át.

A megújult felállású csapat tehát jelenleg is kilencedik nagylemezén dolgozik - erről bővebb infók hamarosan...

A COVID-19 járvány okán a NervoChaos elhalasztani kényszerült 2020-as brazil, Metal & Hardcore Union nevezetű turnéját. A banda követező koncertjeire így egészen 2021 márciusáig kell várni.

Bővebb infók, hírek: nervochaos.net


NERVOCHAOS - új énekes és gitáros érkezett a brazil old-school death metal bandába
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás