Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Elhunyt a NERVOCHAOS gitárosnője, Cherry


2017-12-04

A brazil old-school thrash banda gitárosa, a japán származású Cherry Taketani rák következtében vesztette életét, december 3-án.

Cherry 2015 óta volt a brazil thrasher NervoChaos együttes tagja - ő játszik az idei évben megjelent 'Nyctophilia' albumon (amiről bővebben itt írtunk). Emellett front-asszonya volt a São Paulo-beli heavy metal banda, a Hellsakura felállásának, valamint ő énekelt az Okotô együttesben is, ami már a '80-as évek közepe óta aktív volt.

A NervoChaos egy Facebook-közleményben osztotta meg a szomorú hírt: "Most értesültünk gitárosunk, Cherry halálhíréről... Nemrégiben rákkal diagnosztizálták őt; de sajnos ezen a hajnalon elvesztette a harcot. Őszinte részvétünk a családnak és a barátoknak. Nyugodj békében, kedves harcos!!!".

A NervoChaos októberben és novemberben (többnyire a Belphegor előzenekaraként) megjárta Európát is, bemutatván új, 'Nyctophilia' című albumát. Cherry utolsó koncertje november 19-én, az oroszországi Tver-ben zajlott le.


Elhunyt a NERVOCHAOS gitárosnője, Cherry
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás