Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A Nuclear Blast kiadóhoz igazolt a MY DYING BRIDE


2017-03-01

A legendás brit doom metal banda egyúttal neki is látott soron következő album munkálatainak.

A My Dying Bride immáron 27 éve szolgáltatja a reménytelenség, a melankólia és a bánat hangját. Védjegyükként szolgáló hangzásuk alapozta meg az egész doom metal-színteret. Death metalista hörgésekkel és lágy hegedű-szólamokkal felvértezett dalaik a '90-es évek eleje óta meghatározó tényezői a műfajnak. Az Andrew Craighan és Aaron Stainthorpe vezette gyászos banda eddig 12 stúdióalbumot adott ki, mindvégig hű maradva önmagához és széleskörű rajongótáborához.

13. kiadványuk már egy új fejezetet prezentál; minekután leigazolta őket a metal-színtér legnevesebb kiadója, a Nuclear Blast Records.

Aaron Stainthorpe énekes / dalszövegíró a következőket nyilatkozta: "Óriási örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, szerződést kötöttünk a megállíthatatlan Nuclear Blast Records-szal; egyben nekiláttunk nagylemezünk és single-dalaink munkálatainak. Nem titok, hogy a Nuclear Blast évről évre egyre tovább bővült; epikusabbnál epikusabb bandák kerülnek e kiadóhoz a világ minden szegletéből, azzal a céllal, hogy minden valamirevaló előadónak megadatsson a megérdemelt siker, és szélesedjen a metal-szcéna horizontja. Most a My Dying Bride is beszállt ebbe a kalandba. Reméljük, hogy egy szilárd alapokon nyugvó kiadó és egy jól bejáratott banda házassága örökérett gyümölcsöket fog nemzeni hosszú éveken keresztül. Egészségünkre!".

Másik hír, hogy a My Dying Bride április 22-én, egy különleges rituálé keretében teljes egészében előadja legendás, 'Turn Loose the Swans' című albumát, a hollandiai Roadburn Fesztiválon. A speciális performansz erejéig egy ex-dobos, Shaun 'Winter' Taylor-Steels is csatlakozik a bandához.

A My Dying Bride legutóbbi nagylemeze, a 'Feel the Misery' (ami fennállásuk 25. évfordulóját fémjelzi) a banda eddigi "legsötétebb, legkeményebb és legmagasztosabb" kiadványa volt - ehhez az is hozzájárult, hogy nemrég visszatért a felállásba a klasszikus éra gitárosa, Calvin Robertshaw. A lemezről bővebben itt írtunk.


A Nuclear Blast kiadóhoz igazolt a MY DYING BRIDE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás