Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

HAREM SCAREM - 'Change the World' címmel jelenik meg a következő album


2020-01-10

A fennállása harmadik évtizedét taposó, kanadai rockcsapat idén márciusban új albummal jelentkezik.

A Harem Scarem új, 'Change the World' című albuma 2020. március 6-án jelenik meg, a Frontiers jóvoltából, az alább látható borítóval:

Az új album első single-dala, a 'The Death Of Me' január 23-án debütál. Friss hírek, premier hamarosan...

A veterán kanadai hard rock banda 2017. május 12-én adta ki legutóbbi stúdiólemezét. A 11 vadonatúj dalt tartalmazó 'United' újabb mérföldkő volt a Harem Scarem illusztris karrierjében; ugyanis a lemezen - és annak promóciós turnéján - ismét az eredeti felállás; azaz Harry Hess énekes / producer, Pete Lesperance gitáros-billentyűs, Creighton Doane dobos és Darren Smith vokalista zenél (ez utóbbi - aki nem mellesleg a Jake E. Lee vezette Red Dragon Cartel énekese - a koncerteken a dobok mögött ül). A banda tehát minden eddiginél erősebb formájában tért nemrég vissza!

Harry Hess frontember annak idején elmondta: "Ebben az évben ünnepeljük a Harem Scarem felállásának 30. évfordulóját, és annyit elárulhatok, hogy most is épp olyan mértékű izgatottsággal álltunk a zeneszerzéshez és a stúdiózáshoz, mint annak idején! A vadonatúj dalokat tartalmazó 'United' album az egyik eddigi legjobb alkotásunk - alig várom már, hogy Ti is hallhassátok ezeket a nótákat!".

A Harem Scarem ismét bebizonyítja, hogy ezentúl is jócskán van még mondanivalója a bandának. Kezdve a 'United' címadó dalával, mind a 11 számban gitár-központú melodic-rock nirvanát élhetünk át. A teljes lemezt kiválóan megkomponált szerzemények alkotják, a bandától megszokott emlékezetes refrénekkel és addiktív dallamokkal felvértezve. Hess és Lesperance tehát újra megmutatja a világnak, hogy zeneszerzői partner-kapcsolatuk korántsem égett ki az elmúlt 3 évtized során; sőtmitöbb - ahogy az album címe is elárulja - egységesebb a csapat, mint valaha.

A tracklista:
01. United
02. Here Today Gone Tomorrow
03. Gravity
04. Sinking Ship
05. One Of Life’s Mysteries
06. No Regrets
07. Bite The Bullet
08. Things I Know
09. The Sky Is Falling
10. Heaven And Earth
11. Indestructible

Alább elérhető egy félperces ízelítő a dalokból, valamint a 'Sinking Ship' és a 'Here Today Gone Tomorrow' című számok hivatalos videoklipje, plusz a címadó dal és a 'One Of Life's Mysteries' audiója.

A világszerte több mint egymillió eladott lemezzel, és megannyi előkelő toplistás helyezéssel büszkélkedő Harem Scarem 2017-ben ismét útnak indult, hogy a lehető legtöbb országban és nagyvárosban bemutassák újabb ópuszukat, a 'United' albumot. Ugyanez lesz a helyzet az újabb, 'Change the World' című album esetében is. Hamarosan bejelentik a 2020-as dátumokat és állomásokat.

A banda utolsó előtti, 13. stúdióalbuma - ami stílszerűen 'Thirteen' címet viseli - 2014 decemberében jelent meg, a Frontiers jóvoltából. Ezt követte egy koncert DVD, amit 2015-ben adtak ki. Minderről bővebben itt írtunk.


HAREM SCAREM - 'Change the World' címmel jelenik meg a következő album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás