Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ICED EARTH - európai toplistákon az 'Incorruptible' album


2017-07-02

Az Iced Earth új albuma több eurüpai lemezeladási listán is előkelő helyen végzett.

Az Iced Earth 12. stúdióalbuma 2017. június 16-án jelen meg. Az új lemez - ami az 'Incorruptible' címet kapta - az alábbi dalokat tartalmazza:

01. Great Heathen Army
02. Black Flag
03. Raven Wing
04. The Veil
05. Seven Headed Whore
06. The Relic (Part 1)
07. Ghost Dance (Awaken The Ancestors)
08. Brothers
09. Defiance
10. Clear The Way (December 13th, 1862)

A lemez lent látható borítóját két grafikus, David Newman-Stump és Roy Young tervezte / kivitelezte.

Alább elérhető az első négy premier, a 'Seven Headed Whore', a 'Raven Wing', a 'Great Heathen Army' és a 'Clear The Way (December 13th, 1862)' hivatalos szöveges videója.

Schaffer a Metal Wani magazinnak adott interjújában magyarázza el az új album történetét, valamint azt, miért az 'Incorruptible' az egyik legkülönlegesebb Iced Earth lemez - a videó lentebb megtekinthető.

Az 'Incorruptible' egyébként az első Iced Earth album, amin a Troy Steele helyére érkezett Jake Dreyer gitározik. Dreyer érkezéséről bővebben itt írtunk.

Nemrégiben az Iced Earth dobosa, Brent Smedley is visszatért a bandába, az új lemez felvételei és a promóciós turné lebonyolítása végett. Smedley-nek - családi ügyek okán - 2013-ban kellett távoznia Schaffer csapatából, még a 'Plagues of Babylon' album rögzítése előtt (erről itt számoltunk be).

Az új album április közepén vált előrendelhetővé. Az 'Incorruptible' megjelent többek közt deluxe digipak CD-n (kibővített szövegkönyvvel, ajándék poszterrel), artbook formájában (36 oldalas szövegkönyvvel, extra illusztrációkkal, szkeccsekkel és Jon Schaffer dal-kommentárjaival, valamint bónusz CD-vel és egy dupla bakelitlemezzel kiegészítve), többféle színű dupla, 180 grammos LP-n (12 oldalas szövegkönyvvel és minden dalhoz külön illusztrációval), normál CD-n és természetesen digitális formában.

A legfrissebb adatok szerint az 'Incorruptible' több európai toplistára is felkerült. Íme a helyezések és a kritikai elismerések listája:

Jon Schaffer nemrég elmondta, hogy az új album az Iced Earth diszkográfiájának "egyik speciális mérföldköve": "Tudom, hogy minden zenész ezt mondja, amikor megjelenik egy-egy új albuma, de ezúttal tényleg azt érzem - én is, és a banda többi tagja is -, hogy valami igazán különlegeset tettünk le az asztalra. Nagyjából abba a sorba helyezném ezt a lemezt, ahol a 'The Dark Saga' és a 'Something Wicked This Way Comes' elkezdődött, és ahol a 'Dystopia' véget ért. Tulajdonképpen ezen az albumon nincs semmiféle koncepció - tíz, egymástól külön álló dal szerepel rajta... egyedül az első hat tételt lehetne a 'Something Wicked...' történetéhez sorolni; de egyébként ezek is teljesen eltérnek egymástól a koncepció tekintetében...".


ICED EARTH - európai toplistákon az 'Incorruptible' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás