Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

EISREGEN - hallgasd végig a német dark metal banda 12., 'Fleischfilm' című albumát!


2017-07-06

Az idén 22 éves Eisregen - akiknek több lemezüket is betiltották Németországban - 'Fleischfilm' címmel adta ki új albumát, május 5-én, a Massacre Records jóvoltából.

A 'Fleischfilm' - ami az Eisregen 12. stúdióalbuma - a '70-es / '80-as évek kultikus olasz filmjeinek állít emléket. Az album megjelent normál CD-n, limitált digipakban (bónusz trackkel), valamint limitált, számozott bakeliten és, digitális formában és digipakban (bónusz trackkel, plusz ajándék matricával, 3D-s szemüveggek és fotókkal).

A 'Fleischfilm' keverését és maszterizálását Markus Stock végezte, a Klangschmiede Studio-ban. A lemezborítót és a szövegkönyvi illusztrációkat Adrian Keindorf tervezte.

A tracklista:
01. Drei Mütter
02. Hauch des Todes
03. Jenseits der Dunkelheit
04. Die letzte Reise des Alan Yates (Metamorphose 2)
05. Auf den Spuren der Säge
06. Tiefrot
07. Nahe der Friedhofsmauer
08. Menschenfresser
09. Syndikat des Schreckens
10. Im Blutrausch
11. Satan der Rache
12. Nachts kommt das Delirium (digipak bónusz)

Az albumról elsőként a 'Tiefrot' című szám hivatalos videoklipje jelent meg. A kisfilmet Adrian Keindorf rendezte. Néhány héttel a lemez megjelenését követően közzétették a teljes anyagot - a stream lentebb elérhető.

A banda május folyamán négy koncert alkalmával mutatta be az új dalokat, Németország-szerte, a Hardholz zenekar társaságában. A jövőbeni bulikról a Facebook-on lehet értesülni.

Az Eisregen legutóbbi nagylemeze 2015-ben jelent meg 'Marschmusik' címmel (erről itt írtunk). Korábbi lemezeiket Németországban rendszerint betiltották, mivel dalszövegeik elsősorban a kannibalizmust, a nekrofíliát és a különféle gyilkossági módszereket népszerűsítik.


EISREGEN - hallgasd végig a német dark metal banda 12., 'Fleischfilm' című albumát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás