Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Eltörte a lábát a DEFTONES frontembere, Chino Moreno


2017-05-02

A Deftones frontemberének balesete miatt elmaradt a május elseji, kölni koncert.

Sajnálatos módon le kellett mondanunk a ma esti koncertünket, mivel Chino eltörte a lábfejét. Az elkövetkezendő egy-két napban tehát pihennie kell. Egyelőre nem mondunk le további koncerteket frontemberünk baletese okán; szóval hamarosan ismét színpadra állunk. A kölni koncertekre váltott jegyeket természetesen visszaváltják a vásárlás helyszínén. Köszönjük a megértést” - közölte a Deftones május 1-én.

A Deftones április 18-án, Bécsben indul európai turnéra. A következő koncertet május 2-án és 3-án, kedden és szerdán rendezik meg, Párizsban. Ezt követően, június 9.-i kezdettel észak-amerikai turnét bonyolít le a banda, a Rise Against társaságában. A koncertek dátumainak és állomásainak listája itt érhető el.

A Deftones aktuális, 'Gore' címet viselő albuma 2016. április 8-án jelent meg, a Warner Bros. Records jóvoltából. A lemezre eredetileg 16 új nótát szerzett a banda (ebből 11 került fel az anyagra) - mindezt pedig ismét Matt Hyde (Bullet For My Valentine, Children Of Bodom, Slayer, Monster Magnet) producer vette kezelésbe. Az albumon - amiről bővebben itt írtunk - vendégszerepel többek közt az Alice In Chains-ből ismert Jerry Cantrell.


Eltörte a lábát a DEFTONES frontembere, Chino Moreno
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás