Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új lemezzel jelentkezik a David Ellefson által felkarolt lánycsapat, a DOLL SKIN


2017-05-10

A brit punk-rock csajbanda 'Manic Pixie Dream Girl' címmel adja ki új albumát, a Megadeth basszerosa, David Ellefson saját, EMP Records kiadója jóvoltából.

A Doll Skin 'Manic Pixie Dream Girl' című albuma június 23-án kerül forgalomba, Észak-Amerikában az EMP Label Group / Amped, Európában pedig az EMP / SPV forgalmazásában. Az album produceri munkáit és keverését a Cage9 frontembere, Evan Rodaniche (Lacey Sturm, Powerman 5000) végezte.

Az új lemez első single-dala a 'Shup Up (You Miss Me)' - a premier lentebb elérhető.

A 'Manic Pixie Dream Girl' a Doll Skin EMP kiadó debütáló albuma, a 2016-os 'In Your Face (Again)' folytatása. Az előbbi lemez  - amit maga David Ellefson producelt (és amiről bővebben itt írtunk) - a világ minden táján felkeltette a sajtó és média érdeklődését. A sikereknek köszönhetően a csapat több single-dalt is kiadott, és olyan előadókkal turnézhatott, mint az Otep, Lacey Sturm, a Fire From The Gods, a Hellyeah, a Dead Kennedys, az Escape The Fate, a September Mourning és a Through Fire.

Őrülten izgatottak vagyunk, hogy végre megjelenhet új albumunk!! Második lemezünk egy teljes mértékig újszülött szörnyeteg! Az 'In Your Face' egyfajta sötétben tapogatózás volt ehhez képest... lévén az volt az első albumunk - így akkor még nem is tudtuk, merre sodor minket az áramlat. Az új lemez megírása tehát komoly kihívás volt számunkra. Rengeteg dalt kellett elemeznünk, átírnunk, újradolgoznunk; de amikor hirtelen bedühödtünk, és sikerült kiadnunk magunkból az érzelmeket, már minden simán ment. Ez az a mi kis gyermekünk; és nagyon izgatottan várjuk, hogy mindenkinek bemutathassuk! Színes, hangos; egyszerűen tökéletes! Megmutatjuk a világnak: ilyenek vagyunk mi!".

Az új lemez promóciójával június közepén indul amerikai körútra a banda; méghozzá a híres Vans Warped Tour keretében. A jövőbeni koncertek beosztása itt érhető el.


Új lemezzel jelentkezik a David Ellefson által felkarolt lánycsapat, a DOLL SKIN
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás