Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Augusztusban jelenik meg a SEVEN SPIRES debüt-albuma, amiről itt az új klip, a 'Paradox'!


2017-06-19

A bostoni székhelyű szimfónikus metalbanda 'Solveig' címmel jelenteti meg első nagylemezét, aminek producere az Avantasia köreiből ismert Sascha Paeth.

A 'Solveig' augusztus 4-én jelenik meg, a lentebb látható borítóval és tracklistával. Az album stúdiós munkálatainak költség-fedezése érdekében  banda létrehozott egy GoFundMe-kampányt, ami itt érhető el.

A 'Solveig' - amit a neves Gate Stúdióban rögzítenek, Sasch Paeth és Miro Rodenberg hangmérnökök közreműködésében - egy "teátrális, szimfónikus koncept-album", mely két felvonásból áll.

A Seven Spires tagjai 2014-ben ismerkedtek meg, a világhírű Berklee Konzervatóriumban - rögtön ezt követően felvették, és saját költségükön ki is adták első EP-jüket, a 'The Cabaret of Dreams' című anyagot, aminek promóciója keretében olyan bendák előzenekaraként koncertezhettek USA-szerte, mint az Arch Enemy, a Kreator és a Huntress. Bemutatkozó lemezükből az összes legyártott példányt eladták a koncertek során. Első teljes értékű nagylemezük tehát 2017 nyarára várható - ezen többek közt helyet kaptak a 'The Cabaret of Dreams' egyes dalainak újrarögzített, nagyzenekar által újrajátszott változatai.

01. The Siren
02. Encounter
03. The Siren (Reprise)
04. The Cabaret of Dreams
05. Choices
06. Closure
07. 100 Days
08. Stay
09. The Paradox
10. Serenity
11. Depths
12. Distant Lights
13. Burn
14. Ashes
15. Reflections

Első ízelítőképpen az albumhoz, frissen megjelent a 'The Cabaret Of Dreams' című szám legújabb változatának hivatalos videoklipje. Íme a premier (valamint a 'Stay' című szám audiója):

Most bemutatták a 'Paradox' című dal kisfilmjét is:

Alább egy rövid kedvcsináló videó is elérhető az előrendeléshez:


Augusztusban jelenik meg a SEVEN SPIRES debüt-albuma, amiről itt az új klip, a 'Paradox'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás