Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DIRTY THRILLS - megjelent a brit hard rockerek második nagylemeze, a 'Heavy Living', amiről bemutatták az új klipet


2017-09-15

Az olasz Frontiers Music Srl bejelentette a Dirty Thrills együttes leigazolását, és kiadta a banda vadonatúj albumát.

A Dirty Thrills az utóbbi időben intenzív dalszerzést és stúdió-munkát folytatott. Debütáló nagylemezük és  'Sweetheart of the Slums' című EP-jük folytatása, a 'Heavy Living' album egy tökös rock 'n' roll himnuszokkal teli anyag!

A csapat ezúttal a neves producer / hangtechnikus / mixer, James ‘Lerock’ Loughrey és az észak-walesi Monnow Valley Stúdió szolgálatait vette igénybe. Az 1975-ben megnyitott stúdió az elmúlt 40 évben olyan legendákat látott már vendégül, mint például a Black Sabbath és Robert Plant; de maga Loughrey sem kispályás, lévén korábban közreműködött a Skindred-től kezdve, Lionel Richie-n, a Manic Street Preachers-ön és Björk-ön át, egészen a Def Leppard-ig, szinte minden műfaj jeles képviselőjével.

A Wiltshire egyik pub-jában, egy részeges jammelést követően alakult banda élő performanszai, imázsa és ehhez mérten a zenéje is az alábbi szavakkal jellemezhető: szex, riffek, tüdőt nem kímélő vokálok, energia. Természetesen ezek tökéletes egyvelege lesz az új, 'Heavy Living' album is!

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy több albumra szóló lemezszerződést köthettünk a Frontiers-szel” - közölte a banda. “A kiadóhoz tartozó legendás bandák többsége ugyanis óriási hatással volt mindannyiónkra; személyünkre, zenénkre és annak irányzatára egyaránt. Alig várjuk már, hogy világszerte is elterjeszthessük a Dirty Thrills zenéjét, új rajongókra szert téve, újabb generációkat inspirálva. Igyunk hát a boldog, sikeres közös jövőre! Éljen a Frontiers!”.

A 'Heavy Living' album szeptember 15-én látott napvilágot. Ízelítőképpen alább megtekinthető a 'Law Man' című single hivatalos videója, valamint meghallgatható a Drunk Words' című szám. Újabban megjelent az 'I'll Be With You' és a 'Rabbit Hole' hivatalos klipje is.

A Frontiers kiadóval való szerződéskötést követően a banda fellépett a brit Camden Rocks és Wildfire fesztiválokon - ezidő alatt (júniusban) született meg az új, 'Law Man' című dal, amit Louis James frontember "egy férfi szabadság iránti harcaként jellemez". Július folyamán fellépett a banda a világhírú Ramblin' Man Fair fesztiválon; majd a szeptemberi album-megjelenés környékén egy teljes értékű brit turnét bonyolítanak le a 'Heavy Living' album dalaival.

A tracklista:
01. I'll Be With You
02. Go Slow
03. Law Man
04. Hanging Around
05. Lonely Soul
06. No Resolve
07. Interlude
08. The Brave
09. Rabbit Hole
10. Drunk Words
11. Get Loose

Az első hivatalos előzetes alább megtekinthető:

www.dirty-thrills.com


DIRTY THRILLS - megjelent a brit hard rockerek második nagylemeze, a 'Heavy Living', amiről bemutatták az új klipet
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás