Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új felállással rögzítette 'Burn the World' című albumát a PORTRAIT - itt az új dal a lemezről: 'Mine To Reap'!


2017-08-22

A svéd heavy metal banda - ami legutóbb 2014-ben adott ki albumot ('Crossroads' címen) - néhány hete bejelentette soron következő nagylemezét.

A Portrait 2006-ban alakult. Egy demó-felvétel és két kislemez és egy saját finanszírozású album után jelent meg második, nagysikerű 'Crimen Laesae Majestatis Divinae' (Metal Blade Records) albumuk 2011-ben. Számos turnét és fesztivál-fellépést követően 2013-ban indultak el újabb albumuk munkálatai. A közel egy éven át készülő anyagot Tore Stjerna és a banda tagjai producelték, a Necromorbus Stúdióban. A Portrait 2014. április 25-én adta ki legutóbbi, második stúdiólemezét. A 'Crossroads' - amiről bővebben itt írtunk - a Metal Blade Records jóvoltából jelent meg.

A Portrait idén áprilisban új felállást mutatott be. A jelenlegi formáció így néz ki:

Per Lengstedt - ének
Christian Lindell - gitár
Robin Holmberg - gitár
Fredrik Petersson - basszusgitár
Anders Persson - dobok

Most bejelentették negyedik, 'Burn the World' című nagylemezüket, amit 2017. augusztus 25-én, pénteken ad ki a Metal Blade. Egyben közzétették az új album címadó dalát, ami lentebb meghallgatható.

Az új lemezről - amin két vendég [Set Teitan (Dissection / Watain) és Kevin Bower (Hell)] is szerephez jutott - a banda következőket nyilatkozta: "A 'Burn the World' az eddigi legvadabb anyagunk; magában foglalja a Portrait minden aspektusát, egyben jóval dinamikusabb, erőteljesebb és emelkedettebb hangvételű, mint elődei. Semmi másra nem kell számítani, csakis színtiszta heavy metal-őrületre; ami egyébként konkrétan azoknak szól, akik a nyomor és a pusztulás tüzével kívánja elpusztítani ezt a világot".

Íme a 'Burn the World' dallistája:

01. Saturn Return (intro)
02. Burn the World
03. Likfassna
04. Flaming Blood
05. Mine to Reap
06. Martyrs
07. Further She Rode
08. To Die For
09. Pure of Heart

Az albumot itt lehet előrendelni különféle formában. Íme a címadó dal, plusz a 'Martyrs' és a 'Mine To Reap' című szám premiere:


Új felállással rögzítette 'Burn the World' című albumát a PORTRAIT - itt az új dal a lemezről: 'Mine To Reap'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás