Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Budapesten is bemutatja új, 'Left Hand Pass' című albumát a CANNABIS CORPSE


2017-11-06

A Season Of Mist szeptember 8-án jelentette meg a Cannabis Corpse új nagylemezét, amit a jövő év elején egy európai turné alkalmával is bemutatnak.

A Cannabis Corpse énekes-basszusgitárosa, Phil Hall (aki tagja a Municipal Waste-nek és az Iron Reagan-nek is) korábban a következőket nyilatkozta: "A Cannabis Corpse hosszú idő után felébredt marihuána által indukált álmából, hogy egy újabb brutál death metal-attakot szabadítson minden headbangerre. Ezúttal ógy döntöttünk, némi teret engedünk új gitárosunknak, Ray Suhy-nak, hogy saját ízes témáival járulhasson hozzá a dalszerzéshez és a riffekhez. Amivel előálltunk, az egy igazán friss CC-hangzás".

Suhy - aki néhány hete adott ki új szólólemezt - hozzátette: "A ‘Chronic Breed‘ az egyik utolsó dal volt, amit magkomponáltunk a 'Left Hand Pass' albumra. Tulajdonképpen többször is átírtuk ezt a számot, mire sikerült elcspítnünk a tökéletes áramlást. Hallhammer egyébként roppantul gyilkos dob-témákkal operál, Landphil vokáljai pedig sosem hangzottak még ilyen faszául. Rengeteg fogós és brutális momentum szerepel ezen a lemezen; a ‘Chronic Breed‘ pedig az egyik legjobb ezek közül!".

A 'Left Hand Pass' alább látható borítóját Pär Olofsson tervezte. Íme a lemez tracklistája:

01. The 420th Crusade
02. In Dank Purity
03. Final Exhalation
04. Chronic Breed
05. In Battle There Is No Pot
06. Grass Obliteration
07. Left Hand Pass
08. Effigy Of The Forgetful
09. Papyrus Containing The Spell To Protect Its Possessor Against Attacks From He Who Is In The Bong Water
10. The Fiends That Come To Steal The Weed Of The Deceased

A teljes album-streamet a megjelenés napján tették közzé. Íme a premier:

Az új albumot itt lehet megrendelni.

Friss hír, hogy a banda 2018 tavaszán bonyolítja le négy éven belüli első európai turnéját, melynek során (március 21-én) fellépnek a budapesti Dürer Kertben, valamint a skót Lords of the Land Fest-en is (ez utóbbi rendezvényen színpadra áll a Bloodbath, a Demolition Hammer és a Vallenfyre is. Íme a jövő év turné hivatalos plakátja:


Budapesten is bemutatja új, 'Left Hand Pass' című albumát a CANNABIS CORPSE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás