Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hamarosan kiadja karrierje első DVD-jét a KORPIKLAANI - itt a 'Live at Masters of Rock' újabb performansz-klipje!


2017-08-15

A finn folk metal-szupersztárok összeállították első koncert DVD-jüket, melyen két teljes koncert felvétele, valamint számos extra kapott helyet.

A Korpiklaani egyszerűen megállíthatatlan! Azonban sokan nem hinnék, de a banda most először örökítette meg hivatalos formában egy saját performanszot, halhatatlanná téve ezáltal színpadi lendüületüket és végtelen energiájukat. A Korpiklaani augusztus 25-én adja ki új Blu-ray / DVD+2CD szettjét, ami a 'Live at Masters of Rock' címet viseli (Nuclear Blast).

A cím alapján nem nehéz kitalálni, hogy a banda Csehország leghíresebb fesztiválján, a Vizovice-beli Master Of Rock-on rögzítette első koncertlemezét. A közelgő kiadványon azonban nem csak a szóban forgó 2016-os buli teljes felvétele szerepel; bónuszként helyet kapott rajta ugyanis egy másik, 2014-es koncert-anyag is. Az előbbi bulin két vendég is fellépett a bandával - ők név szerint: Tero Hyväluoma hegedűs és Toni Perttula harmónikás. A teljes hanganyag keverését nem más, mint a banda frontembere, Jonne Järvelä végezte.

Jonne elmondta: "Ez a valahavolt legelső DVD-nk, szóval roppantul büszkék vagyunk rá. Nincsenek playback-ről játszott témák, nincsenek samplerek; tehát semmi, ami hátráltatja a maximális élvezhetőséget. Itt csak szimplán mi vagyunk, a Korpiklaani, a színtiszta élő rock 'n' roll... Rengeteg időt töltöttem a keveréssel, a neves Svante Forsbäck társaságában, akinek legutóbbi munkája volt a Rammstein új DVD-je. Közösen nagyon keményen dolgoztunk, hogy elérjük a megfelelő hatást. Ha felhangosítjátok a videót, olyan érzésetek lesz, mintha az első sorban állnátok!".

A kiadvány első ízelítőjeként lentebb megtekinthető az 'Erämaan Ärjyt', a 'Pilli on pajusta tehty' és a 'Kultanainen' hivatalos performansz-klipje. A koncertlemezt, valamint a single-t egyaránt elő lehet rendelni a Nuclear Blast online shop-jában (az előbbi megrendelése esetén az utóbbi ingyenesen letölthető).

Íme a 'Live at Masters of Rock' Blu-ray / DVD borítója és tartalma:

2016

1. Intro (Tanhuvaara)
2. A Man With A Plan
3. Journey Man
4. Pilli on pajusta tehty
5. Erämaan ärjyt
6. Lempo
7. Sahti
8. Ruumiinmultaa
9. Vaarinpolkka
10. Viima
11. Metsämies
12. Kultanainen
13. Kipumylly
14. Ämmänhauta
15. Rauta
16. Kylästä keväinen kehto
17. Wooden Pints
18. Vodka
19. Beer Beer

2014

1. Intro (Tanhuvaara)
2. Tuonelan tuvilla
3. Ruumiinmultaa
4. Metsämies
5. Kantaiso
6. Juodaan viinaa
7. Petoeläimen kuola
8. Sumussa hämärän aamun
9. Vaarinpolkka
10. Kultanainen
11. Uniaika
12. Louhen yhdeksäs poika
13. Uni
14. Vodka
15. Ievan polkka
16. Rauta
17. Wooden Pints
18. Pellonpekko
19. Happy Little Boozer

A kiadvány hivatalos trailerei:

A Korpiklaani idei turné-beosztását itt lehet böngészni.

A banda legutóbbi stúdióalbuma, a 'Noita' 2015. május 1-én jelent meg, a Nuclear Blast jóvoltából - erről bővebben itt írtunk.


Hamarosan kiadja karrierje első DVD-jét a KORPIKLAANI - itt a 'Live at Masters of Rock' újabb performansz-klipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás