Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

H.E.A.T. - hamarosan megjelenik meg az új, 'Into the Great Unknown' című album; itt az új videoklip!


2017-09-20

A nagysikerű svéd hard rock banda közzétette soron következő stúdiólemeze vadonatúj videoklipjét!

A H.E.A.T. következő nagylemeze 'Into the Great Unknown' címmel jelenik meg, 2017. szeptember 22-én, a lent látható borítóval, és az alábbi dallistával:

01. Bastard Of Society (03:50)
02. Redefined (04:19)
03. Shit City (03:51)
04. Time On Our Side (03:53)
05. Best Of The Broken (04:32)
06. Eye Of The Storm (03:41)
07. Blind Leads The Blind (03:22)
08. We Rule (05:45)
09. Do You Want It (04:05)
10. Into The Great Unknown (07:24)

Jona Tee billentyűs elmondta, hogy az albumra "9 potenciáls single, valamint egy fél-epikus nóta" keült fel. Emellett "rengeteg billentyű- és gitár-játékra, valamint beteges vokálokra" kell számítani.

A H.E.A.T. az új lemezt eredeti gitárosával, Dean Dalone-nal közösen rögzítette. Dean - aki első körben a 2007-es megalakulásától kezdve egészen 2013-ig volt a csapat tagja - tavaly októberben tért vissza a bandába. Az új lemez munkálatai egy intenzív, egyéves dalszerzői munkát követően indultak el; méghozzá egy szokatlan helye, Thaiföldön, egy Svéd Grammy-díjas producer, Tobias Lindell közreműködésében (konkrétan a bangkoki Karma Sound Stúdióban). A végeredmény egy "epikus rock 'n' roll-kaland" lett, ami "mindent magában foglal, amiért a H.E.A.T.-et szeretjük - különös tekintettel Erik Grönwall frontember kivételes énekhangjára, és a banda tradícionális megközelítésű melodic-rock hangzására".

Az 'Into the Great Unknown' első single-dala, a 'Time On Our Side' szöveges klip formájában jelent meg; később pedig bemutatták a 'Redefined' című szám hivatalos klipjét is. Íme a premierek:

Alább megtekinthető a hivatalos album-előzetes és az 'Eye Of The Storm' klipje is:

A H.E.A.T. ősszel lebonyolít egy nagyszabású európai lemezbemutató turnét. Ennek dátumai és állomásai itt, hivatalos promó-videója pedig itt érhető el:

A H.E.A.T. aktuális lemeze, a 'Live in London' c. koncertalbum 2015. február 20-án került kiadásra, az earMUSIC jóvoltából (erről itt írtunk). Ezt megelőzően 2014 áprilisában adták ki legutóbbi stúdiólemezüket, 'Tearing Down The Walls' címen.


H.E.A.T. - hamarosan megjelenik meg az új, 'Into the Great Unknown' című album; itt az új videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás