Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

H.E.A.T. - friss videoklip az új, 'Into the Great Unknown' című albumról: 'Best Of The Broken'


2018-02-10

A nagysikerű svéd hard rock banda közzétette aktuális stúdiólemeze vadonatúj videoklipjét!

A H.E.A.T. új nagylemeze 'Into the Great Unknown' címmel jelent meg, 2017. szeptember 22-én, a lent látható borítóval, és az alábbi dallistával:

01. Bastard Of Society (03:50)
02. Redefined (04:19)
03. Shit City (03:51)
04. Time On Our Side (03:53)
05. Best Of The Broken (04:32)
06. Eye Of The Storm (03:41)
07. Blind Leads The Blind (03:22)
08. We Rule (05:45)
09. Do You Want It (04:05)
10. Into The Great Unknown (07:24)

Jona Tee billentyűs korábban már elárulta, hogy az albumra "9 potenciáls single, valamint egy fél-epikus nóta" került fel. Emellett "rengeteg billentyű- és gitár-játékra, valamint beteges vokálokra" kell számítani.

A H.E.A.T. az új lemezt eredeti gitárosával, Dean Dalone-nal közösen rögzítette. Dean - aki első körben a 2007-es megalakulásától kezdve egészen 2013-ig volt a csapat tagja - tavaly októberben tért vissza a bandába. Az új lemez munkálatai egy intenzív, egyéves dalszerzői munkát követően indultak el; méghozzá egy szokatlan helye, Thaiföldön, egy Svéd Grammy-díjas producer, Tobias Lindell közreműködésében (konkrétan a bangkoki Karma Sound Stúdióban). A végeredmény egy "epikus rock 'n' roll-kaland" lett, ami "mindent magában foglal, amiért a H.E.A.T.-et szeretjük - különös tekintettel Erik Grönwall frontember kivételes énekhangjára, és a banda tradícionális megközelítésű melodic-rock hangzására".

Az 'Into the Great Unknown' első single-dala, a 'Time On Our Side' szöveges klip formájában jelent meg; később pedig bemutatták a 'Redefined' című szám hivatalos klipjét is. Februárban továbbá közzétették a 'Best Of The Broken' hivatalos kisfilmjét is. Íme a premierek:

Alább megtekinthető a hivatalos album-előzetes és az 'Eye Of The Storm' klipje is:

A H.E.A.T. aktuális lemeze, a 'Live in London' c. koncertalbum 2015. február 20-án került kiadásra, az earMUSIC jóvoltából (erről itt írtunk). Ezt megelőzően 2014 áprilisában adták ki legutóbbi stúdiólemezüket, 'Tearing Down The Walls' címen.


H.E.A.T. - friss videoklip az új, 'Into the Great Unknown' című albumról: 'Best Of The Broken'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás