Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Album-premier a PRIMITIVE MAN zenekartól: 'Caustic'


2017-10-04

A denveri noise / sludge-doom metal csapat október 6-án, pénteken jelenteti meg új, 'Caustic' című stúdióalbumát (a Relapse Records jóvoltából).

A Primitive Man 2012-ben alakult Coloradóban. Első nagylemezük, a 'Scorn' egy évvel később jelent meg. 2014-ben négy split-lemezt is kiadott a banda (a Hessian, a Xaphan, a Hexis és a Fister zenekarokkal közösen), míg nem elkészült epikus kislemez-nótájuk, a 'Loathe', amihez egy kizárlóag erős idegzetűeknek szóló, epikus kisfilmet is forgatott a banda (ezt itt lehet megnézni).

A Primitive Man 2015 februárjában adta ki legutóbbi EP-jét, ami a 'Home Is Where The Hatred Is' címet viseli (ezen szerepel a 'Loathe' is). A Relapse Records jóvoltából megjelent lemez ezer példányszámúra limitált bakeliten is megrendelhető. Ezt követően, 2016-ban két további split-album is megjelent (a Northless és a Sea Bastard bandákkal kiegészülve); 2017 elején pedig nekiláttak második teljes értékű nagylemezük, a 'Caustic' munkálatainak.

A 'Caustic' - ami teljes egészében "lélekromboló blackened doom zenét és zaj-orientált klausztrofóiábát" tükröz - 2017. október 6-án jelenik meg, a Relapse Records jóvoltából.

Az új lemezt a Flatline Audio Stúdióban vették fel, Dave Otero (Cobalt, Cephalic Carnage, Cattle Decapitation) producerrel. A 75 perces, dalszövegeit tekintve politikai korrupciós, személyes és aktuális társadalmi problémákkal, témákkal foglalkozó 'Caustic' 12 száma "kiváló kataklizmikus soundtrack-ként szolgál egy tönkremenő világ aláfestéseként".

Az album megjelenik CD-n, dupla LP-n és digitálisan. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. My Will
02. Victim
03. Caustic
04. Commerce
05. Tepid
06. Ash
07. Sterility
08. Sugar Hole
09. The Weight
10. Disfigured
11. Inevitable
12. Absolutes

Alább megtekinthető az első hivatalos előzetes; valamint meghallgatható a 'My Will' című dal és elérhető a 'Commerce' vizualizációs videója:

Újabban megjelent a 'Victim' című szám "nyugalom megzavarására alkalmas" videoklipje is, amit Neil Barrett és Marcos Morales rendezett. Lentebb emellett végighallgatható a teljes 'Caustic' album.


Album-premier a PRIMITIVE MAN zenekartól: 'Caustic'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás