Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Stúdióba vonult a GATECREEPER zenekar


2019-04-10

A 2013-ban alakult Gatecreeper zenekar - ami "az új generáció old-school death metalját játssza", a Dismember, az Entombed, a Bolt Thrower és az Obituary öröksége nyomán - új albumon dolgozik.

A Gatecreeper tehát nekilátott második nagylemeze munkálatainak. Az új lemez - ami a 2016-os 'Sonoran Depravation' folytatása lesz a Tucson-beli Homewrecker Stúdióban kerül rögzítésre a tavasz folyamán. A végleges keverést Kurt Ballou fogja elvégezni, a Godcity falai között.

Az új, egyelőre cím nélküli Gatecreeper album várhatóan 2019 legvégén jelenik meg. Friss hírek hamarosan...

A Gatecreeper legutóbbi, 'Stronghold' című klipje alapjául szolgáló dal a banda 2016-os, 'Sonoran Depravation' című nagylemezén szerepel. A videóban a hírhedt “Jonestown-szekta” 1978. november 18.-i napján történései láthatók.

A Gatecreeper nemrég kiadott egy koncert-kazettát, 'Unleashed in the Middle East' címen. A szalag anyagát a banda legutóbbi, Nails-szel és Toxic Holocaust-tal közös turnéján rögzítették élőben, a Cambridge-beli (MA, USA) Middle East klubban, 2017. március 23-án. A hangmérnöki munkálatokat Robert Cheeseman (GodCity Studio), a keverést pedig Ryan Bram (Homewrecker Studios) végezte. A szett teljes egészében elérhető, megrendelhető a Bandcamp-en vagy digitális formában a Spotify-on, valamint videó formájában a lenti lejátszón (ezt a Maximum Volume Silence stábja készítette).

Chase Mason énekes elmondta: "Egy teltházas, Cambridge-beli koncert alkalmával rögzítettük ezt a szettet, a Nails és a Toxic Holocaust zenekarokkal közös turnénk alkalmával. Ez a szalag tökéletes prenzentációja bandánknak, abban az időben, amikor mindannyian a maximumon pörgünk és a lehető legjobbat adjuk magunkból".

A Gatecreeper 'Sonoran Depravation' címmel jelentette meg debütáló nagylemezét, tavaly októberben, a Relapse Records jóvoltából. A lemez dalait a Tucson-beli Homewrecker Stúdióban vették fel, Ryan Bram producelésében, és a neves Kurt Ballou (Converge / Godcity Stúdió) keverésében. Minderről bővebben itt írtunk.


Stúdióba vonult a GATECREEPER zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás