Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Stúdióba vonult és új dalt mutatott be a GATECREEPER zenekar


2019-06-13

A 2013-ban alakult Gatecreeper zenekar - ami "az új generáció old-school death metalját játssza", a Dismember, az Entombed, a Bolt Thrower és az Obituary öröksége nyomán - új albumon dolgozik.

A Gatecreeper tehát nemrégiben nekilátott második nagylemeze munkálatainak. Az új lemez - ami a 2016-os 'Sonoran Depravation' folytatása lesz a Tucson-beli Homewrecker Stúdióban került rögzítésre a tavasz folyamán. A végleges keverést Kurt Ballou fogja elvégezni, a Godcity falai között.

Az új, egyelőre cím nélküli Gatecreeper album várhatóan 2019 legvégén jelenik meg.

Az album első nyilvános dala az Adult Swim Singles sorozat keretében jelent meg, 'Anxiety' címmel. Ezáltal már lehet némi rálátásuk a rajongók arra, mire kell számítani a következő nagylemezen. Az új dalt itt lehet meghallgatni / letölteni.

A Gatecreeper legutóbbi, 'Stronghold' című klipje alapjául szolgáló dal a banda 2016-os, 'Sonoran Depravation' című nagylemezén szerepel. A videóban a hírhedt “Jonestown-szekta” 1978. november 18.-i napján történései láthatók.

A Gatecreeper nemrég kiadott egy koncert-kazettát, 'Unleashed in the Middle East' címen. A szalag anyagát a banda legutóbbi, Nails-szel és Toxic Holocaust-tal közös turnéján rögzítették élőben, a Cambridge-beli (MA, USA) Middle East klubban, 2017. március 23-án. A hangmérnöki munkálatokat Robert Cheeseman (GodCity Studio), a keverést pedig Ryan Bram (Homewrecker Studios) végezte. A szett teljes egészében elérhető, megrendelhető a Bandcamp-en vagy digitális formában a Spotify-on, valamint videó formájában a lenti lejátszón (ezt a Maximum Volume Silence stábja készítette).

Chase Mason énekes elmondta: "Egy teltházas, Cambridge-beli koncert alkalmával rögzítettük ezt a szettet, a Nails és a Toxic Holocaust zenekarokkal közös turnénk alkalmával. Ez a szalag tökéletes prenzentációja bandánknak, abban az időben, amikor mindannyian a maximumon pörgünk és a lehető legjobbat adjuk magunkból".

A Gatecreeper 'Sonoran Depravation' címmel jelentette meg debütáló nagylemezét, tavaly októberben, a Relapse Records jóvoltából. A lemez dalait a Tucson-beli Homewrecker Stúdióban vették fel, Ryan Bram producelésében, és a neves Kurt Ballou (Converge / Godcity Stúdió) keverésében. Minderről bővebben itt írtunk.


Stúdióba vonult és új dalt mutatott be a GATECREEPER zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás