Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a 'Fire With Fire' hivatalos performansz-klipje a DELAIN első koncert DVD-jéről!


2017-12-15

A népszerű holland szimfónikus metalbanda a tavalyi évben ünnepelte fennállásának 10. évfordulóját...

...Ebből az alkalomból jelent meg legutóbbi, ötödik stúdiólemezük, a 'Moonbathers', valamint debütáló lemezük, a 'Lucidity' újrakiadása. A banda egyúttal lebonyolított több turnét is, Európa és Észak-Amerika-szerte - felléptek a két kontinens legnevesebb metal-fesztiváljain; nemrég pedig mindezt egy speciális kiadvánnyal koronázták meg: a Delain valahavolt legelső koncert DVD-je / Blu-ray kiadványa 2017. október 27-én került forgalomba, a Napalm Records által.

Az 'A Decade Of Delain: Live At Paradiso' című kiadványt egy teltházas koncert alkalmával rögzítették, a legendás amszterdami Paradiso színpadán, 2016. december 10-én. A Delain buliján több neves vendég is színpadra lépett; köztük Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Liv Kristine, Burton C. Bell (Fear Factory), stb..

Több hónapnyi tervezés, turnézás stúdió-munka után végre bejelenthetjük első koncert DVD / CD / Blu-Ray kiadványunkat, az 'A Decade Of Delain - Live At Paradiso'-t! Hogy mire kell számítani? Nézzétek meg a trailert, és megtudjátok! Reméljük, élvezni fogjátok ezt a különleges felvételt; annak mind a 115 percét, valamint az extrákat is!”.

A szóban forgó koncert szettlistája felölelte a Delain teljes évtizedes karrierjét; köztük a népszerűbb single-dalok és a koncerteken ritkán játszott nóták egyaránt... A teljes koncertfelvételen felül egy exkluzív dokumentációt is tartalmaz a pakk: a 'We Are The Others - A Decade Of Delain' című film a zenekar munkásságát mutatja be. Mindezen túl a 'We Are the Others' című szám 2015-ös, hivatalos koncertfelvétele (Masters of Rock), illetve a 'Suckerpunch' single hivatalos videoklipje is felkerült a kiadványra, melynek borítója és tartalma így néz ki:

01. Intro (The Monarch)
02. Hands Of Gold (feat. Alissa White-Gluz)
03. Suckerpunch
04. The Glory And The Scum
05. Get The Devil Out Of Me
06. Army Of Dolls
07. The Hurricane
08. April Rain
09. Where Is The Blood (feat. Burton C. Bell)
10. Here Come the Vultures
11. Fire With Fire
12. The Tragedy Of The Commons (feat. Alissa White-Gluz)
13. Danse Macabre
14. Sleepwalkers Dream (feat. Rob van der Loo, Sander Zoer, Guus Eikens)
15. Your Body Is A Battleground (feat. Marco Hietala)
16. Stay Forever
17. See Me In Shadow (feat. Liv Kristine, Elianne Anemaat)
18. The Gathering
20. Pristine (feat. George Oosthoek)
21. Mother Machine
22. Sing To Me (feat. Marco Hietala)
23. Don't Let Go
24. We Are The Others

Bónuszok:
* 'We Are the Others - A Decade of Delain' dokumentáció
* 'We Are the Others' (klip, live @ Masters of Rock 2015)
* 'Suckerpunch' (klip)

A kiadványt 2CD / DVD / Blu-Ray / LP formában lehet megrendelni. Minderről bővebb infók a PledgeMusic oldalon találhatók. Íme a DVD hivatalos előzetese, valamint a 'Fire With Fire' újonnan megjelent performansz-klipje:


Itt a 'Fire With Fire' hivatalos performansz-klipje a DELAIN első koncert DVD-jéről!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás