Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

'Apocalypse & Chill' címmel jelenik meg a DELAIN új albuma


2019-11-30

A holland szimfónikus metal banda bemutatta legújabb single-dalát / videoklipjét.

A Delain soron következő nagylemezét 'Apocalypse & Chill' címmel adja ki a Napalm Records, 2020. február 7-én. Az albumon "heavy-rock és -metal stílusok tüzes elegye" hallható - ezzel "új fejezet nyílik a Delain örökösen fejlődő evolúciójában".

Az 'Apocalypse & Chill' - koncepcióját tekintve - "a közelgő végzet és az emberi indifferencia" tematikáján alapszik. Zenei szempontból a következők várhatók: "brutális riffek, szintetozátor-központú betétek, hangsúlyos nagyzenekari témák és megannyi meglepetés, melyek Charlotte Wessels egyedülálló énekhangja köré épülnek".

"Úgy gondoljuk, az 'Apocalypse & Chill' nagy meglepetés fog okozni hallgatóinknak. Ez egy alapvetően kemény album, de olyan elemek és hatások érezhetők rajta, melyek minden bizonnyal heves reakciókat fognak kiváltani a rajongók körében" - közölte a banda.

A tracklista:
01. One Second
02. We Had Everything
03. Chemical Redemption
04. Burning Bridges
05. Vengeance
06. To Live Is To Die
07. Let's Dance
08. Creatures
09. Ghost House Heart
10. Masters Of Destiny
11. Legions Of The Lost
12. The Greatest Escape
13. Combustion

Az album előrendelési infói itt érhetők el.

Hogy a rajongóknak februárig se kelljen új dalok után epekedniük, a banda novemberben bemutatott egy vadonatúj single-dalt, 'One Second' címmel. A single megjelent digitális formában és szöveges videoklipen is, melynek vizuális témáit a banda legutóbbi észak-amerikai turnéja alkalmával forgatták.

"Boldogan mutatjuk be új single-dalunkat, a 'One Second'-ot, egy eklektikus himnuszt, ami a szerelembe esésről szól. Korábban megjelent, nagyzenekari központú dalainkkal ellentétben a 'One Second' az új album másik oldalát mutatja be, ugyanis ez a szám tele van ütős riffekkel és egy olyan refrénnel, amit már alig várunk, hogy élőben előadhassunk" - közölte Charlotte Wessels énekesnő és Timo Somers gitáros.

Szeptember végén egy másik single-dalt is kiadott a Delain: a 'Burning Bridges' dal a 2019 februárjában megjelent 'Hunter's Moon' EP folytatásaként látott napvilágot.

"Büszkén mutatjuk be nektek a 'Burning Bridges' című számot, ami az első dal soron következő, hatodik stúdiólemezünkről. Ez egy rendkívül energikus és bombasztikus nóta, melyben felfedezhetőek kedvenc zenei elemeink, és hallható egy vadlói kórus is, hogy ezzel is még színesebbé tegyük palettánkat. Reméljük, tetszeni fog ez a dal, és a videoklip is, amit a csodálatos Snowdoniában forgattunk, Walesben".

A Delain jelenlegi felállását Martijn Westerholt billentyűs, Charlotte Wessels énekesnő, Joey Marin de Boer dobos, Otto Schimmelpenninck van der Oije basszusgitáros és Timo Somers gitáros / dalszerző alkotja.

A Delain legutóbbi teljes értékű stúdiólemeze, a 'Moonbathers' 2016 augusztusában jelent meg. Ezt követte az 'A Decade of Delain: Live at Paradiso' című, ünnepi koncert-kiadvány, ami 2017 októberében került forgalomba.


'Apocalypse & Chill' címmel jelenik meg a DELAIN új albuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás