Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

AIRRACE - itt az új dal, az 'Eyes Like Ice'!


2017-09-13

Nagy-Britannia egyik premier AOR bandája, az Airrace meghosszabbította lemezszerződését az olasz Frontiers kiadóval. A banda 2018-ra új albumot ígér.

Az Airrace alapítója / gitárosa, Laurie Mansworth így szólt: “Nagyon boldogok vagyunk, hogy az Airrace a továbbiakban is a Frontiers hatáskörébe tartozhat. Egyúttal bemutatnánk új single-dalunkat is, ami tipikus Airrace-hangzással operál, de egy kicsit keményebben szól, mint korábban bármelyik nótánk. Alig várjuk már, hogy hallhassátok a teljes új albumot! Ugyanakkor nagy örömömre szolgál, hogy bandám ismét turnéra indulhat - ennek a felállásnak ez lesz az első teljes értékű koncert-sorozat. Az új felállásnak nem mellesleg tagja a fiam, Dhani, a The Treatment dobosa!”.

Az Airrace az újjáalakult Lionheart előzenekaraként fog turnézni november-december folyamán. A beosztás a következő:

30.11.17 - CARDIFF Fuel
01.12.17 - WOLVERHAMPTON Slade Rooms
02.12.17 - LONDON Underworld
03.12.17 - SHEFFIELD O2 Academy
05.12.17 - NEWCASTLE The Cluny
06.12.17 - EDINBURGH Bannermans

Mansworth így nyilatkozott a Lionheart zenekarról: Dennis-szel, Rocky-val és Steve-vel annak idején, a '80-as években együtt turnéztam; és nagyon szép emlékeim vannak az együtt töltött időről. Hatalmas buli lesz ez a közös turné is; remélem, sikerül felpezsdítenünk a brit közönség vérét”.

Íme az Airrace fentebb említett, új single-dala, az 'Eyes Like Ice':

Hard rock-körökben az Airrace-t tartják számon Jason Bonham dobos bemutatkozó zenekaraként; habár a banda alapítása az egykori More gitáros Laurie Mansworth nevéhez fűződik. Nagysikerű 1984-es debüt-albumuk ('Shaft of Light') megjelenését követően a csapat olyan rock-titánok előtt állhatott színpadra, mint a Queen, az AC/DC és a Meat Loaf; habár '85 nyarán - különböző belső viszályok okán fel is oszlottak. Végül első lemezük 25. évfordulója alkalmából egyesültek újjá, egy totálisan megújult felállással, és adták ki második nagylemezüket a 'Back to the Start'-ot (2011-ben, a Frontiers jóvoltából).

Az Airrace jelenlegi felállása így néz ki:

Adam Payne - ének
Laurie Mansworth - gitár
Rocky Newton - basszusgitár
Dhani Mansworth - dobok
Linda Kelsey Foster - billentyűk


AIRRACE - itt az új dal, az 'Eyes Like Ice'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás