Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

CATTLE DECAPITATION - mini-DVD jelenik meg 'The Flesh Is Of No Use' címen


2017-09-13

A San Diego-i death-grind csapat október 6-án ad ki egy speciális DVD-t.

A 'The Flesh Is Of No Use' című mini-DVD-re három Mitch Massie által rendezett videoklip, a 'Forced Gender Reassignment' (a 'Monolith of Inhumanity' albumról), valamint a 'Clandestine Ways (Krokodil Rot)' cenzúrázott és cenzúrázatlan változata (a 'The Anthropocene Extinction' albumról) került fel. A mindössze ezer példányszámra limitált DVD különlegessége, hogy egy rendőrségi bizonyítékok tárolására alkalmas plasztik tasakba csomagolva jelenik meg.

Az exkluzív kiadványt itt lehet előrendelni.

A Cattle Decapitation október-november folyamán részt vesz az észak-amerikai Extinction turné második felvonásán (melyet Inhuman Beings-nek neveztek el). A körúton a Revocation, a Full Of Hell és az Artificial Brain is fellép (plusz néhány koncert erejéig a mexikói gore banda,a Thanatology).

A Cattle Decapitation jövőbeni turné-beosztása itt érhető el.

A banda aktuális stúdióalbuma, a 'The Anthropocene Extinction' 2015. augusztus 7-én jelent meg. A zenekar új lemezén olyan neves vendégek jutottak vendégszerephez, mint Philip H. Anselmo (ex-Pantera, Down), az indusztrialista doom-művész, Author & Punisher, vagy Jürgen Bartsch, a veterán dark-metalista Bethlehem frontembere. Az apokaliptikus hangulatú lemezről bővebben itt írtunk.


CATTLE DECAPITATION - mini-DVD jelenik meg 'The Flesh Is Of No Use' címen
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás