Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

SEPULTURA - februárban jelenik meg a 'Quadra' album; itt az új dal, a 'Last Time'!


2019-12-30

A brazil metal-veteránok bejelentették, hogy következő nagylemezük, a 'Quadra' 2020. február 7-én szabadul a világra.

A Sepultura a világra szabadítja a Quadra-korszakot: a legendás banda 2020. február 7-én adja ki legújabb stúdióalbumát, amivel ismét bebizonyítják, hogy ők Brazília legnagyobb metal-hősei!

A 'Quadra' a Sepultura 15. stúdióalbuma, mely egy izgalmas és brutálisan őszinte koncepcióra épült fel, a portugál "quadra" szó és annak jelentése ("játszótér") köré. Mindannyian más és más quadrán növünk fel, de életünket mindvégig szabályok és meghatározott elvek irányítják. Mindőnkre komoly hatással vannak ezek a "játszóterek" - a kapcsolatainkra és a karrierünkre egyaránt. Konkrétan az egész életünkre...

A "quadra" kifejezés egyben másra is utal. Ezt Andreas Kisser gitáros így foglalta össze: "A "quadra" szónak több jelentése is van portugál nyelven - ezek közül az egyik a "sport-bíróságra" utal. Ez egy olyan hely, terület, ahol a hatalmasok meghatározzák a játékszabályokat. Kibővített értelemben ugyanez igaz mindenre és mindenkire: minden országra, nemzetre; a határokra és a hagyományokra; kultúrára, vallásra törvényekre és oktatásra, valamint minden teületre, ahol élet van. A személyiségünkre; arra, amiben hiszünk, ahogy élünk, ahogy közösséget építünk, stb. Minden ezeken a szabályokon alapszik. Ezekkel növünk fel. Az alkotás, különféle istenek, a halál és az etika koncepciójával. A pénz pedig rabszolgaságba hajt minket. Van, aki szegény; van, aki gazdag - így mérik egymást az emberek; anyagi javak alapján. Persze a "quadrától" függetlenül is szükséged van pénzre a túléléshez; de ezt az életnek nevezett játékot mindvégig ügyesen kell játszanod".

A 'Quadra' megjelenik digitális formában, limitált dupla CD-s digipakban, dupla bakeliten, earbook változatban és szimpla szimpla CD-n is, az alább látaható borítóvalés a lentebb olvasható tracklistával:

01. Isolation
02. Means To An End
03. Last Time
04. Capital Enslavement
05. Ali
06. Raging Void
07. Guardians Of Earth
08. The Pentagram
09. Autem
10. Quadra
11. Agony Of Defeat
12. Fear; Pain; Suffering

Íme az első single-dal, az 'Isolation' hivatalos klipje, amit a tavaly októberi Rock in Rio fesztiválon forgattak, százezer rajongó színe előtt:

Újonnan napvilágot látott a 'Last Time' című szám is:

Az első öt hivatalos album-előzetes itt érhető el:

A Sepultura legutóbbi albuma, a 'Machine Messiah' 2017. január 13-án jelent meg, a Nuclear Blast Records jóvoltából. Erről a lemezről bővebben itt írtunk.


SEPULTURA - februárban jelenik meg a 'Quadra' album; itt az új dal, a 'Last Time'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás