Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

AVATAR - itt a 'The Eagle Has Landed' dal hivatalos koncertfelvétele!


2019-05-12

A svéd metalbanda 'The King Live in Paris' címmel rögzítette új koncertlemezét, a 2018-as, párizsi Download Fesztiválon.

"Visszatekintve arra, ami történt, és arra, ami jelenleg zajlik, egyfajta dokumentum kering a fejemben, amit tökéletesen jellemez egy a koncertalbum" - nyilatkozta az Avatar frontembere, Johannes Eckerström. "A múltban még nehéz feladatnak találtam volna egy ilyen projekt elkészítését, de az idő előrehaladtával most azt mondhatom, hogy nagyon szerencsésnek érzem magam, amiért ilyen módon foglalhattunk össze a munkánkat. Jelen pillanatban a konstant változás folyamatát éljük. Ez az Avatar azon verziója, ami nem létezett egy évvel ezelőtt; ez valami teljesen új változata a bandának. A párizsi Download színpadán megrendezett koncertünk ennek ékes példája több okból is. Totálisan elégedettek vagyunk az eredményekkel...".

A 'The King Live in Paris' című koncertlemez 2019. május 17-én jelenik meg, a Century Media Records és az Entertainment One kiadók jóvoltából. Az előrendeléseket itt lehet leadni. A lemezen olyan közönség-kedvenc klasszikusok hallhatók, mint a 'Statue Of The King', a 'Let It Burn', vagy a 'Hail The Apocalypse'.

Íme a 'Bloody Angel' és a 'The Eagle Has Landed' dal felvétele, valamint a hivatalos előzetes:

Az Avatar 2018. január 12-én jelentette meg aktuális hetedik nagylemezét, Észak-Amerikában az Entertainment One, a világ többi táján pedig a Century Media Records jóvoltából. Az 'Avatar Country' című album producere Jay Ruston (Stone Sour, Anthrax, Steel Panther) volt. A fevételek 2017 nyarán zajlottak, a göteborgi Spinroad Recording Stúdióban. A hetedik Avatar nagylemez a 2016 májusában megjelent 'Feathers & Flesh' album folytatása.

A tracklista:
01. Glory To Our King
02. Legend Of The King
03. The King Welcomes You To Avatar Country
04. King's Harvest
05. The King Wants You
06. The King Speaks
07. A Statue Of The King
08. King After King
09. Silent Songs Of The King Pt. 1 - Winter Comes When The King Dreams Of Snow
10. Silent Songs Of The King Pt. 2 - The King's Palace

Az 'A Statue Of The King' című szám Johan Carlén által rendezett videoklipje lentebb elérhető. Szintén Carlén rendezte a második és a harmadik új videót, ami a 'The King Wants You' és a 'The King Welcomes You To Avatar Country' című dalhoz készült - lentebb ezek is megtekinthetők.

Az Avatar 2018 március-áprilisában egy nagyszabású lemezbemutató turnét bonyolított le; ezt megelőzően pedig teljes Észak-Amerikát járta be. A körút 2019 májusában és júniusában folytatódik, szintén Észak-Amerikában, ahol Devin Townsend és akusztikus bandája lesz az elsőszámú előzenekar. A turnék dátumai és állomásai itt érhetők el.


AVATAR - itt a 'The Eagle Has Landed' dal hivatalos koncertfelvétele!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás