Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Pénteken jelenik meg az ASKING ALEXANDRIA-ról elnevezett album - itt az új dal, az 'Alone In A Room'!


2017-12-09

Az Asking Alexandria bejelentette, hogy december 15-én, a Sumerian Records gondozásában adják ki a bandáról elnevezett, új nagylemezt, amire 12 vadonatúj dal került fel.

Ez az album összegzi mindazt a varázslatot és energiát, ami először akkor kerített hatása alá minket, amikor összeálltunk és felvettük debütáló albumunkat, a 'Stand Up And Scream'-et” - nyilatkozta Ben Bruce gitáros-vokalista / dalszerző. “Igyunk ránk. Igyunk rátok. Igyunk a jövőre. Köszönet mindenkinek az el nem múló szeretetért és támogatásért - ez mindennél többet jelent nekünk. Reméljük, ez a lemez több szempontból is megérint majd titeket. Ti vagytok azok, akik miatt érdemes csinálni ezt az egészet; ti segítettek minket a fejlődésben. Ez a következő lépés egy roppantul izgalmas fejezet mindannyiónk számára. Köszi, srácok!”.

Az 'Asking Alexandria' című album az első azóta, hogy a banda újjáegyesült Danny Worsnop énekessel (aki eredetileg 2015 januárjában távozott a felállásból; helyét pedig az ukrán származású Denis Shaforostov vette át. Ez utóbbi egyetlen AA-albumon, a 'The Black' címűn szerepelt).

Az új lemezt digitálisan itt lehet előrendelni - ebben az esetben két dal rögtön letölthető ingyenesen: a 'Where Did It Go?' (aminek egy részlete lentebb érhető el) és az 'Into The Fire' (ami videoklipen már korábban megjelent).

Íme az új album borítója és tracklistája:

01. Alone In A Room
02. Into The Fire
03. Hopelessly Hopeful
04. Where Did It Go?
05. Rise Up
06. When The Lights Come On
07. Under Denver
08. Vultures
09. Eve
10. I Am One
11. Empire
12. Room 138

Újabban megjelent az 'Alone In A Room' című szám is:

Az Asking Alexandria 2018. január 10-én indítja útjára The Resurrection elnevezésű turnéját, a Black Veil Brides-szal közösen. Az öthetes észak-amerikai körút plakátja így néz ki:


Pénteken jelenik meg az ASKING ALEXANDRIA-ról elnevezett album - itt az új dal, az 'Alone In A Room'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás