Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DARK SARAH - megjelent az ex-Amberian Dawn énekesnő projektjének harmadik albuma; itt az új videoklip, a 'Golden Moth'!


2018-10-03

A finn Amberian Dawn 2012-ben vált meg Heidi Parviainen énekesnőtől, aki ezt követően saját projektet indított Dark Sarah néven...

A Dark Sarah harmadik albumát adta ki. A 2018. szeptember 21-én megjelent 'The Golden Moth' a banda trilógiájának (The Chronicles) utolsó része. A sorozat Dark Sarah utazásait mutatja be három világon keresztül: Középfölde ('Behind The Black Veil' album), az Alvilág ('The Puzzle' album) és az Égi Világ ('The Golden Moth' album).

A 'The Golden Moth' albumon Dark Sarah-nak szembe kell néznie a végső feladattal, és meg kell találnia az istenek felé vezető utat. Miután hősünk megoldotta a puzzle-t az Alvilágban, és rálelt a három kulcsra, vasmadarak jöttek el érte, hogy átsegítsék az Égi Világba, egy kihalt sivatagba, ahol az istenek uralkodnak. Egy "váratlan utazó", a Sárkány követte őt egy darabig; most pedig újra találkoznak a sivatagban - a Sárkány pedig akar Sarah-tól valamit. Ez a jelent kel életre az új, 'Trespasser' című videoklipben, ami lentebb megtekinthető.

A tracklista:
01. Desert Rose
02. Trespasser
03. Wheel
04. My Beautiful Enemy
05. I Once Had Wings
06. Pirates
07. Sky Sailing
08. Wish
09. Gods Speak
10. Promise
11. Golden Moth
12. The Gate Of Time

Az album-felálláshoz ismét JP Leppäluoto énekes (Charon) csatlakozik, mégpedig a Sárkány szerepében. Mellette a Vasálarcost játssza Zuberoa Aznarez (Diabulus In Musica), a Jósnőt pedig Netta Skog (az Ensiferum jelenlegi / a Turisas egykori tangóharmónikása). A negyedik szereplő nem más, mint a Nightwish basszusgitárosa, Marco Hietala, aki Fehér Szakáll szerepében tetszeleg.

A 'The Golden Moth' album stúdiós költségeinek nagy részét rajongók fedezték. A támogatási és előrendelési lehetőségekről itt lehet információkat szerezni. A hivatalos európai és észak-amerikai kiadásért az Inner Wound Recordings felel.

A Dark Sarah hivatalos felállása így néz ki:

Heidi Parviainen (Dark Sarah) - ének
JP Leppäluoto (Dragon) - ének
Erkka Korhonen - gitár
Sami Salonen - gitár
Rude Rothstén - basszusgitár
Thomas Tunkkari - dobok

Újabban megjelent a 'The Gods Speak' című szám szöveges videója is. A dalban Marco Hietala és Zuberoa Aznárez vendégszerepel. Továbbá napvilágot látott a 'Sky Sailing' és a 'Golden Moth' kisfilmje is.


DARK SARAH - megjelent az ex-Amberian Dawn énekesnő projektjének harmadik albuma; itt az új videoklip, a 'Golden Moth'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás