Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

12 év után új albumot rögzített a KING DIAMOND zenekar - itt az új dal, a 'Masquerade Of Madness'!


2019-11-10

A veterán dán énekes, King Diamond és zenekara elárulta következő stúdiólemezének címét, és útjának indította lemezbemutató turnéját.

Mint kiderült, a King Diamond 12 éven belüli első albuma 'The Institute' címmel jelenik meg 2020 elején.

King Diamond a következőket közölte: "Hamarosan Ti is megkaparinthatjátok a 'The Institute' albumot, mert elhozzuk nektek azt, egy különleges "kezelés" alkalmával. Ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget... főként a Ti érdeketekben sem!".

Az új album debütáló single-dala november elején került bemutatásra. A 'Masquerade Of Madness' - ami lentebb meghallgatható - kapcsán King az alábbiakat nyilatkozta: "Hosszú időn belül ez az egyik első stúdió-dal a King Diamond zenekartól! Ez a szám a jövőben megjelenő, két-albumos, koncepcionális horror-sztori egyik fejezete - ennek az első része lesz a 'The Institute'. A stílus természetesen a lehető legklasszikusabb King Diamond - mindez megspékelve megannyi dinamikával és ütőerővel. Célunk az volt, hogy vokálok és hangszerelés tekintetében "természetes" érzést biztosítsunk a hallgatóknak. Hallhattok ebben a dalban továbbá komplex nagyzenekari témákat is; mint például a King Diamond-tól megszokott kórus-áradatot... Gitárosunk-producerünk, Andy és jómagam rettentően keményen dolgoztunk az új album dalain; így végül mindegyik iszonyatosan gyilkosra sikeredett. A munkák folytatódnak, amint decemberben vissaztértünk észak-amerikai turnénkról, melyen egyébként már elhangzott többször is a 'Masquerade Of Madness' dal. De most élvezzétek eme fantasztikus nóta stúdió-változatát!".

Itt az első hivatalos album-előzetes:

November-december folyamán nagyszabású észak-amerikai lemezbemutató turnét bonyolít le a banda, az Uncle Acid & the Deadbeats és az Idle Hands zenekarok társaságában.

A turné teljes beosztása és egyéb infók a www.kingdiamondcoven.com oldalon érhetők el. Íme a hivatalos turné-trailer:

A Diamond-banda legutóbb 2007-ben adott ki teljes értékű stúdiólemezt: a 'Give Me Your Soul... Please' a Metal Blade Records jóvoltából jelent meg azév júniusában. Ezt egy 'Dreams Of Horror' című best-of kollekció követte 2014 őszén.


12 év után új albumot rögzített a KING DIAMOND zenekar - itt az új dal, a 'Masquerade Of Madness'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás