Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Meglepetés feldolgozás-lemezt adott ki az IN FLAMES - itt a Depeche Mode-féle 'It's No Good' videója!


2017-11-17

A veterán göteborgi metalbanda egy négyszámos, 'Down, Wicked & No Good' című feldolgozás EP-vel lepte meg rajongóit.

Az In Flames új cover-kollekciójára felkerült az Alice In Chains 'Down In A Hole', Chris Isaak 'Wicked Game', a Depeche Mode 'It's No Good', valamint a Nine Inch Nails 'Hurt' című klasszikusának feldolgozása (ez utóbbi koncert-változatban). A svéd kvintett ezzel a mini-lemezzel is bebizonyítja, hogy egyedülálló, változatos hangzása különböző műfajokra, stílusokra íródott dalokra ültetve is tökéletesen megállja a helyét.

A Depeche Mode-féle 'It's No Good' feldolgozásának szöveges videója lentebb megtekinthető. Ennek kapcsán a következőket közölte a banda: "Fiatalkorunk óta nagy rajongói vagyunk a Depeche Mode-nak. Azzal, hogy felvettük az ‘It’s No Good’ ránk szabott verzióját, egy másik oldalról mutathatjuk be a jól ismert In Flames-hangzást - ami egyébként ezzel új értelmet nyert. Nem mellesleg olyannyira illik hozzánk ez a dalszöveg és maga a dal energetikája, hogy akár mi magunk is írhattuk volna annak idején. Ettől függetlenül a Depeche Mode egy olyan banda, amire mindig is felnéztünk. De ezt sokan elmondhatják magukról: akár pop, akár rockzenén nevelkedtél - mi például egy metalbanda vagyunk -, a Depeche Mode minden bizonnyal inspiráló hatással volt rád is".

Az In Flames néhány napja indította útjára 25 állomásos európai turnéját, az amerikai Five Finger Death Punch és az Of Mice & Men társaságában. A turné - aminek legtöbb koncertje teltházas esemény - hátralevő dátumainak beosztása itt érhető el. Az első, Helsinki-beli koncertről alább látható egy exkluzív felvétel:

Az In Flames aktuális kiadványa a tavalyi év végén megjelent 'Battles' című nagylemez.


Meglepetés feldolgozás-lemezt adott ki az IN FLAMES - itt a Depeche Mode-féle 'It's No Good' videója!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás