Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Új, neves vendégekkel teli szólólemezt adott ki a STRYPER frontembere, Michael Sweet - itt az új klip!


2019-11-20

A Stryper frontembere, Michael Sweet stíluszerűen 'Ten' címmel látta el tizedik szóló-kiadványát, amit október 11-én jelentetett meg a Rat Pak Records (Észak-Amerika) és a Frontiers Music Srl (Európa).

A 'Ten' című albumon ismét egy vérbeli all-star felállás gyűlt össze: vendégként szerepel Sweet új dalaiban Jeff Loomis (Arch Enemy), Todd La Torre (Queensrÿche), Andy James, Tracii Guns (LA Guns), Rich Ward (Fozzy), Joel Hoekstra (Whitesnake), Gus G. (Firewind), Howie Simon, Ethan Brosh, Marzi Montazeri, Will Hunt (Evanescence), John O’Boyle, Mike Kerr és Ian Raposa (Firstbourne). A vendég-listát illetően Michael elmondta: "Minden dalban más-más vendégzenész szerepel. Úgy gondoltam, izgalmas lenne minden nótát különböző énekesekkel / zenészekkel rögzíten; így felvázoltam magam elé a lehetséges előadókat, majd felkerestem őket; ők pedig szépen sorban beleegyeztek. Sőt, van köztük olyan is, aki engem keresett fel...".

A 'Ten' album producere maga Sweet volt. A felvételek a North Hampton-beli Spirithouse Stúdióban zajlottak, Danny Bernini hangmérnök közreműködésében. A hanganyag maszterizálását Alex Saltzand végezte el.

A zenei irányzatot illetően Sweet így nyilatkozott: "Rettentően izgatott vagyok, mivel vannak ezen a lemezen igencsak old-school, ütős metal-ötletek, melyeket főként a Judas Priest, a Dio-ban és az Iron Maiden inspirált; vagyis az általam legtöbbet hallgatott bandák".

A 'Ten' album címe kapcsán Sweet a következőket mondta: "Azért hívják 'Ten'-nek, mert ez a tizedik albumom; illetve azért is, mert a címadó dal a Tízparancsolatról szól - ez pedig egy igazán erőteljes nóta! Ezek a számok először arcon csapnak, majd pedig torkon ragadnak!".

A tracklista:
01. Better Part Of Me (feat. Jeff Loomis / Arch Enemy)
02. Lay It Down (feat. Marzi Montazeri)
03. Forget, Forgive (feat. Howie Simon)
04. Now Or Never (feat. Gus G / Firewind)
05. Ten (feat. Rich Ward / Fozzy)
06. Shine (feat. Ethan Brosh)
07. Let It Be Love
08. Never Alone (feat. Joel Hoekstra / Whitesnake)
09. When Love Is Hated (feat. Joel Hoekstra / Whitesnake)
10. Ricochet (feat. Tracii Guns / LA Guns)
11.
With You Till The End (feat. Mike Kerr & Ian Raposa / Firstbourne) [bónusz track]
12. Son Of Man (feat. Andy James, Todd La Torre / Queensryche) [bónusz track]

Íme a 'Better Part Of Me', a 'Shine' és a 'Ten' című szám hivatalos szöveges videója:

Újonnan megjelent a lemezen bónusz track-ként szereplő 'With Yo Till The End' szöveges videója is:

A 'Ten' munkálatait összefoglaló videó-sorozat első három része itt érhető el:

Sweet két évvel ezelőtt adta ki szóló-karrierje első DVD-jét. A 'Sole: Songs And Stories From A Life In Music' című, 2017 decemberében megjelent koncert-kiadvány kép- és hanganyagát 2017. június 2-án rögzítették a Massachusetts-beli Fall River-ben, a Narrows Művészeti Központban.

A DVD megrendelhető közvetlenül Sweet saját honlapján keresztül.

A Stryper énekes-gitárosa 2016. augusztus 26-án adta ki legutóbbi szólólemezét, a 'One Sided War'-t. A Rat Pak Records jóvoltából megjelent albumon a Whitesnake / ex-Night Ranger gitáros, Joel Hoekstra; az Evanescence dobosa, Will Hunt; valamint John O'Boyle basszusgitáros és a fiatal "shred-mester", Ethan Brosh kíséri Sweet-et. A 'One Sided War' - ahogy azt Sweet-től megszokhattuk - egy "hard rock zenével és klasszikus metal-riffekkel tarkított" album.


Új, neves vendégekkel teli szólólemezt adott ki a STRYPER frontembere, Michael Sweet - itt az új klip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás