Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

EKTOMORF - itt az első videoklip a 'Fury' albumról!


2018-01-20

Farkas Zoli és bandája 'Fury' címmel adja ki új stúdióalbumát, február 16-án, a német AFM Records jóvoltából.

A 'Fury' megjelenik digitálisan, digipak CD-n és 500 példányszámra limitált, kék színű bakeliten is. Az előrendeléseket a kiadó honlapján lehet leadni.

A 'Fury' borítóját Chris Blomenkemper és Andrew Krasnoff készítette. Az album az alábbi új dalokat tartalmazza:

01. The Prophet Of Doom
02. AK 47
03. Fury
04. Bullet In Your Head
05. Faith And Strength
06. Infernal Warfare
07. Tears Of Christ
08. Blood For Blood
09. If You're Willing To Die
10. Skin Them Alive

ÍMe az első videoklip az albumról, a 'The Prophet Of Doom':

Az Ektomorf-ból november folyamán váratlanul kilépett három tag. Murvai Szabolcs basszusgitáros, Schrottner Tamás gitáros és Jaksa Róbert dobos kiválásáról a frontember így nyilatkozott: "Üdv mindenkinek! Zoli vagyok és egy szomorú közleményem van: sok-sok évnyi közös turnézás és zenélés után Tomi, Robi és Szabi úgy döntött, hogy személyes ellentétek miatt kilép az Ektomorfból. Saját akaratuk, saját döntésük volt ez, amit tiszteletekben tartok, békében váltunk el egymástól... Csakis a legjobbakat kívánom nekik az életben, sikert és egészséget. Nagyon hiányozni fognak és köszönet nekik mindenért. Úgy gondolom, mindannyian szívesen emlékezünk majd a klassz dolgainkra! Ők is köszönetet akartak mondani a rajongóknak, akiknek eddigi életük jó néhány legjobb élményeit köszönhetik, miközben nyomták a súlyos muzsikát szerte a világban! Az új felállás bejelentése is jön majd".

Mint most kiderült, a három kivált tag helyére Simon Szebasztián gitáros, Asztalos Attila basszusgitáros és Szabó Dániel dobos érkezett. Az új felállás első nyilvános akciója az alábbi videóban tekinthető meg:

Az Ektomorf 'Warpath' címmel adta ki az új koncert-anyagát augusztus 25-én. A 'Warpath' című kiadványról bővebben itt írtunk.

A banda legutóbbi stúdióalbuma, az 'Aggressor' 2015 októberében látott napvilágot, szintén a német AFM Records jóvoltából.


EKTOMORF - itt az első videoklip a 'Fury' albumról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás