Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Márciusra várható a hármas számú LUCIFER album


2019-11-20

A klasszikus hard rock stílusú, berlini Lucifer zenekar 2018 közepén adta ki második albumát. Két évet sem kell várni; 2020 márciusában eljön az idő a harmadik ópusz elszabadulására.

A 'Lucifer III' című albumot a Century Media Records fogja kiadni, 2020. március 20-án. Az új lemezt a stockholmi Honk Palace falai között rögzítették. A keverést Ola Ersfjord (Dead Lord, Tribulation, Primordial) végezte el, a madridi Cuervo Recording Service stúdióban. A 'Lucifer III' "kiváló bizonyítéka annak, hogyan kell a '70-es évek hard rock zenéjének lelkét transzportálni a mai világba".

Az album borítója és dallistája így néz ki:


A Lucifer egyúttal bejelentette első 2020-as turnéját. A banda január folyamán Észak-Amerika nagyvárosait járja (a Savage Master és az Overdose társaságában); tavasszal, nyáron és ősszel pedig Nyugat-Európát igázza le, a The Third Commandment - Europe 2020 elnevezésű körút keretében.

Hamarosan közzéteszik a 'Lucifer III' album és a lemezbemutató turnék további részleteit...

A banda előző, 'Lucifer II' című albuma nagy sikereket aratott Európaszerte: a svéd 'Vinyl charts' 1. helyén, a szintén svéd 'Album charts' 12. helyén, valamint az elsőszámú német toplista 40. helyén végzett.


Az ígéretes, de meglehetősen rövid életű The Oath együttes énekesnője, Johanna Sadonis alapította a Lucifer-t, ami 2015 februárjában adta ki bemutatkozó, 7-inches bakelit-kislemezét, 'Anubis / Morning Star' címmel. A banda ezt megelőzően, január folyamán látott neki első nagylemeze rögzítésének - ennek megjelenése 2015. június 16-án volt esedékes. A lemezcím: 'Lucifer I', a kiadó: Rise Above Records. Minderről bővebben itt írtunk.

2017 márciusában megváltozott a Lucifer felállása: Gaz Jennings gitáros és Andy Prestidge dobos kilépett a csapatból; helyükre Nicke Andersson (Imperial State Electric, The Hellacopters, Entombed, etc.) és Robin Tiderbrink érkezett. A basszusgitáros Alexandr Mayr, a másod-gitáros pedig a Dead Lord-ból ismert Martin Nordin lett.


Márciusra várható a hármas számú LUCIFER album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás