Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A Nuclear Blast jóvoltából jelenik meg a TERROR új albuma, a 'Total Retaliation' - itt az újabb előzetes!


2018-09-24

A los angelesi hardcore banda leszerződött (Európa tekintetében) a híres Nuclear Blast kiadóval, és bejelentette új nagylemezét.

A Terror tehát ezentúl Európában a Nuclear Blast révén fogja forgalmazni kiadványait (a világ más tájain továbbra is a Pure Noise Records közreműködésében). A banda mostanra készült el hetedik nagylemezével, aminek megjelenése 2018. szeptember 28.-ra várható.

A Terror énekese / frontembere, Scott Vogel így kommentálta a híreket: "Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy egy új fejezetbe vághatunk bele, miután a Terror európai lemezszerződést kötött a Nuclear Blast-tal. Nem is választhattunk volna jobb kiadót a jövőre nézve, tudván, hogy ezek a srácok erős jelenléttel és fantasztikus előadó-rostával rendelkeznek. Alig várjuk már, hogy 2018 őszén kiadhassuk új albumunkat, és azt követően is együtt dolgozhassunk ezen a remek kis projekten!".

A Terror természetesen nem fogja vissza magát az új, 'Total Retaliation' című albumon sem. A lemez producere ezúttal a Fit For An Autopsy köreiből ismert Will Putney (Thy Art Is Murder, Body Count, Knocked Loose) volt. Az alig félórás hosszúságú 'Total Retaliation' "intenzív ellenállásra buzdít mindenkit ebben az ingerszegény, korrupt világban". Ez a lemez "segítő kéz azoknak, akik elvesztettek minden reményt; egyúttal pedig középső ujj a rendszereknek, amik szétrombolják az általunk ismert társadalmakat". Hetedik albumával a Terror ismét bebizonyítja, hogy a banda immáron "16. éve képes uralni a játékot".

"Igazán büszke vagyok erre az albumra. Boldog vagyok, hogy 16 év után is ugyanaz a fiatalos lélek és agresszió hajt minket, mint annak idején. A dalszövegektől kezdve, egészen a riffekig, ez az album rendkívül intenzív energiával van felszerelve. Azok, akik már hallották az új dalokat, közölték velem, hogy konkrétan ez az a Terror-lemez, aminek megjelenésére mindig is úgy vártak. Mindenki azt állítja, hogy ez a legjobb albumunk; tehát nem is lehetnénk izgatottabbak a szeptemberi kiadás okán. Pláne, hogy egy ilyen fantasztikus kiadó-páros áll a hátunk mögött, mint a Pure Noise és a Nuclear Blast. Ja, és nem mellesleg a Triple B Records a jövőben bakeliten is kiadja ezt az anyagot!" - közölte Scott Vogel.

A tracklista:
01. This World Never Wanted Me
02. Mental Demolition
03. Get Off My Back
04. One More Enemy
05. Break The Lock
06. In Spite Of These Times
07. Total Retaliation
08. Post Armageddon Interlude
09. Spirit of Sacrifice
10. I Don’t Know You
11. Behind The Bars
12. Suffer The Edge Of The Lies
13. Resistant To The Changes

Íme a 'Mental Demolition' és a 'Spirit Of Sacrifice' című szám premiere:

Az új album hivatalos, kétrészes előzetese itt tekinthető meg:

A Terror a Hatebreed és a Madball társaságában turnézott az idei év elején (az európai Persistence túrán részt vett a Power Trip, a Born From Pain, a Broken Teeth HC és az Insanity Alert is). Az új lemez észak-amerikai bemutató-turnéja szeptember végén / október elején fog lezajlani: a körúton a Harm’s Way, a Backtrack, a Year Of The Knife és a Candy kíséri a főbandát. Az európai lemezbemutató turnét november végén / december elején rendezik meg, a Deez Nuts és a Risk It! társaságában (a beosztás itt található meg).

A Terror a tavalyi évben "lelt jó társaságra" a Pure Noise Records munkatársainak személyében is; ugyanis a Pasadena-beli kiadónál jelentek meg legnagyobb modernkori elvtársaik (Stick To Your Guns, Counterparts, The Story So Far, State Champs, Knocked Loose, stb.) aktuális albumai. A Terror szintén kiadott új lemezt - pontosabban egy EP-t -, amit 2017. április 28-án dobott piacra a Pure Noise (digitálisan és CD-n) és a Triple B (LP-n), 'The Walls Will Fall' címen (a rendelést itt lehet leadni).

A tracklista:
01. Balance The Odds
02. Kill 'Em Off
03. The Walls Will Fall
04. No Love Lost
05. Step To You (Madball feldolgozás)

Az EP-ről korábban bemutatták a 'Kill 'Em Off' című szám hivatalos videoklipjét:

Egy héttel a megjelenés előtt a teljes EP elérhetővé vált, meghallgatás céljából:

"Miután az elmúlt 10 évben többnyire a Century Media és a Victory kiadók szárnyai alatt tevékenykedtünk, úgy éreztük, eljött az idő a nagyobb izgalmakra: új otthont kerestünk a Terror számára" - nyilatkozta néhány hónappal ezelőtt Scott Vogel énekes. "Nagy örömöt jelent nekünk, hogy egy olyan banda tagjai lehetünk, ami világszerte hatalmas támogatottságnak örvend, a Pure Noise Records pedig pontosan olyan partner, ami ehhez totálisan segítőkész módon asszisztál. Izgatottan várjuk tehát az utazás következő fejezetét, amibe immáron Jake-kel, a Pure Noise Records elnökével közösen vágunk bele".

A Terror 2002-es megalakulása óta a hardcore műfaj egyik legsikeresebb előadója. Az évek során hat klasszikus stúdióalbumot adtak ki - a legutóbbi 'The 25th Hour' címmel jelent meg 2015-ben, a Victory Records által. Egyedi hangzásuk - amit a hardcore, a punk és a thrash különleges ötvözete alkot - világszerte számtalan rajongót meggyőzött a banda autentikus mivoltáról. 2017-ben új fejezet nyílt a Terror-könyvben, miután a csapat egy új kiadóval a háta mögött dobott piacra egy ütős EP-t.


A Nuclear Blast jóvoltából jelenik meg a TERROR új albuma, a 'Total Retaliation' - itt az újabb előzetes!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás